Από TV24 Team

Στην Elif, ο Κερέμ προκειμένου να μείνει μακριά από την Ασλί της δίνει το ελεύθερο να παραιτηθεί όποτε θέλει και εκείνη το κάνει. Σύντομα ο Κερέμ το μετανιώνει και προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά, αλλά εκείνη δεν θέλει πια να τον ξαναδεί μπροστά της και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Κερέμ εδώ και καιρό είναι πεπεισμένος πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στην Ασλί και τον Μαχίρ. Συνέχεια τους βλέπει μαζί και αυτό του προκαλεί ζήλια αφού είναι ερωτευμένος με την κοπέλα. Δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Μαχίρ στην πραγματικότητα είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ, με αποτέλεσμα η μια παρεξήγηση να δημιουργεί την άλλη. Μέχρι που ο Κερέμ φτάνει στο σημείο σχεδόν να διώξει την Ασλί! Ας δούμε όμως πώς έφτασαν εκεί τα πράγματα...

Οριστικό τέλος ανάμεσα σε Κερέμ και Ασλί στην Elif

Ο Κερέμ είναι συνεχώς σκεπτικός όπως και η Ασλί, ενώ η Μπιρτζέ επιμένει να λέει στην Ασλί: «Είμαι σίγουρη πως ο Κερέμ σε θέλει, απλά ψάχνει να βρει τον κατάλληλο τρόπο να σου το πει! Όμως, ό,τι κι αν γίνει δεν μπορείτε να ξεχάσετε ο ένας τον άλλον». Στη συνέχεια ο Κερέμ καλεί στην Ασλί στο τηλέφωνο και της ζητάει την επόμενη μέρα να πάει στην έπαυλη. «Είδες που στα έλεγα; Να σκέφτεσαι θετικά και να χαμογελάς», τη συμβουλεύει η Μπιρτζέ. Την επόμενη μέρα η Ασλί πάει μεν στην έπαυλη, αλλά αυτό που αντιμετωπίζει από τον Κερέμ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πίστευε εκείνη, ενώ τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά και για τη Μελέκ στη φυλακή (δείτε εδώ τι θα της συμβεί).

Elif χωρισμός Κερέμ Ασλί

«Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ακόμα περνάμε. Όμως πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση μεταξύ μας. Αυτή η αρνητική κατάσταση μεταξύ μας μόνο πόνο μας δημιουργεί», λέει εκείνος και η Ασλί του απαντάει πως συμφωνεί μαζί του. Μέχρι που εκείνος της ρίχνει τη βόμβα: «Αυτό είναι το συμβόλαιό σου, που παύει πια να ισχύει. Οπότε αν θέλεις να φύγεις μπορείς να το κάνεις και τώρα! Κανείς δεν θα σε κρατήσει με το ζόρι», της τονίζει και σκίζει το συμβόλαιο.

Η Ασλί που είχε πάει εκεί με διαφορετική διάθεση περιμένοντας πως εκείνος θα της μιλούσε για τη σχέση τους, δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του Κερέμ που από τη μια δεν ήθελε να φύγει από τη δουλειά και από την άλλη σκίζει το συμβόλαιό της. Εκείνη θυμώνει. «Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ζήτησα να παραιτηθώ χρησιμοποίησες αυτό το συμβόλαιο και τώρα το έχεις κάνει χίλια κομμάτια; Τι άλλαξε;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει πως απλά της υπενθυμίζει το δικαίωμά της να φύγει χωρίς δεσμεύσεις αν θέλει.

Εκείνη τον ρωτάει: «Γιατί δεν μου λες ευθέως να φύγω; Πες μου, ακούω», και εκείνος αποφεύγει να απαντήσει. Τότε του ξεκαθαρίζει: «Δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι! Ή θα μου ζητήσεις να φύγω ή να μείνω», και η κοπέλα φεύγει με κλάματα.

Η Μπιρτζέ την παρηγορεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι! Κάποια εξήγηση θα υπάρχει». Στη συνέχεια συναντάει τον Ακίν και του εξηγεί τα πάντα: «Ανάμεσα στην Ασλί και τον Κερέμ υπάρχει μεγάλος έρωτας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τους τα φτιάξουμε», του λέει και ο Ακίν σκέφτεται να την πείσουν να τους ακολουθήσει στην έκθεση στη Σιλέ.

Το ταξίδι που φέρνει τη ρήξη

Στη Σιλέ ο Κερέμ συνεχίζει να υποψιάζεται πως ο Μαχίρ με την Ασλί έχουν φλερτ και αυτή τη φορά δεν κρύβει την ενόχλησή του. Όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει και ο Μαχίρ προσπαθεί να του μιλήσει, αλλά μάλλον τα κάνει χειρότερα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρεται και υποτιμητικά στην Ασλί με αποτέλεσμα να τη φέρνει συνέχεια σε δύσκολη θέση. Μέχρι που μια μέρα ο Κερέμ ακούει τον Μαχίρ να μιλάει με γλυκό τρόπο στο τηλέφωνο, καθώς μιλούσε με τη Μελέκ και συνειδητοποιεί πως τελικά αυτή που αγαπάει ο Μαχίρ δεν είναι η Ασλί, αλλά κάποια άλλη. Έτσι αναγνωρίζει το λάθος του και θέλει να μιλήσει ανοιχτά στην Ασλί για τα όσα νιώθει.

Μόνο που εκείνη είναι αποφασισμένη να βάλει οριστικό τέλος: «Αποφάσισα να παραιτηθώ τελικά! Μόλις ολοκληρώσω το project που έχω αναλάβει θα φύγω και δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ ξανά στα μάτια μου. Με πρόσβαλες και με κατηγόρησες ότι είμαι διπρόσωπη και υποκρίτρια. Τελειώσαμε πια! Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πληγώσεις την καρδιά μου! Αν θέλεις να μου κάνεις μια τελευταία χάρη, τότε φρόντισε να μην εμφανιστείς ξανά μπροστά μου», του λέει και φεύγει. Ο Κερέμ ξέρει πως την έχασε πια για πάντα, αφού στάθηκε δειλός να της πει όσα νιώθει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: «Κατέστρεψες τον γιό μου» - Άγρια επίθεση της Λεμάν στην Ζουλιντέ

Το φινάλε βάφεται με αίμα - Το τραγικό τέλος της Elif

TAGS