Από TV24 Team

Στην Elif, η Μελέκ για ακόμα μια φορά γλιτώνει μια δολοφονική επίθεση εναντίον της και ο θυμός της Κιγιμέτ ολοένα και μεγαλώνει μιας και δεν βρίσκει τον τρόπο να την εξοντώσει μια και καλή και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

H Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Έχει κάποια καλά νέα, σχετικά με τα στοιχεία που βρήκε και ίσως μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της. Οι νέες εξελίξεις ενθουσιάζουν τη Μελέκ. Τώρα, η Κιγιμέτ έχει γίνει ο κύριος ύποπτος τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Κιγιμέτ έχει στραφεί εναντίον της Μελέκ. Γιατί η Κιγιμέτ μισεί τη Μελέκ ; Η Μελέκ προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη με την Κιγιμέτ για να βρει κάποια ένδειξη….

Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ πληρώνει τη Νεσρίν και τη Φιντάν για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά της, αν κάτι πάει στραβά. Γι’ αυτό η Νεσρίν και η Φιντάν βρίσκονται σε επιφυλακή. Με μια εντολή, μπορούν να βάλουν τέλος στη ζωή της Μελέκ.

Την ίδια στιγμή βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά ούτε για την Ζουλιντέ μιας και ο Τουφάν δε διστάζει να μαχαιρώσει τον Σαφάκ και να τον στείλει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί).

Η νέα απόπειρα δολοφονίας της Μελέκ στην Elif

Η Φιντάν προσπαθεί με μια κίνηση να εξοντώσει τη Μελέκ, αλλά δεν τα καταφέρνει, αφού εκείνη γνωρίζοντας το σχέδιό της την παγιδεύει μαζί με την Γκαρίς. «Σάστισες που με είδες! Περίμενες τη Μελέκ να δεις μπροστά σου, έτσι; Τι νόμιζες, ότι δεν καταλάβαμε ότι ήθελες να της κάνεις κακό;», λέει η Γκαρίς και η Φιντάν προσπαθεί να της επιτεθεί, αλλά η Μελέκ επεμβαίνει, αρπάζει το μαχαίρι της Φιντάν και την απειλεί:

Elif φυλακές

«Ούτε εσύ ούτε η Κιγιμέτ μην τολμήσετε ξανά με πλησιάσετε εμένα ή τις φίλες μου, αλλιώς θα σας κάνω να μετανιώσετε». Η Φιντάν γίνεται έξαλλη από τον θυμό της και σκέφτεται πώς να εξηγήσει στην Κιγιμέτ ότι δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την αποστολή της. Από την άλλη η Κιγιμέτ, που δεν το γνωρίζει ότι η Φιντάν απέτυχε, τηλεφωνεί στον Μαχίρ και αφήνει υπόνοιες πως κάτι κακό έχει συμβεί στη Μελέκ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη - Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει

Από τις Άγριες Μέλισσες στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 - Το δίδυμο που θα κερδίσει το κοινό