Από TV24 Team

Τι κι αν την απήγαγε, τι κι αν την παρενόχλησε, η Μυρτάλη βρήκε τον τρόπο να πέσει στον έρωτα του Αλέξη. Οι δυο τους μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί στο τέλος της πρώτης σεζόν της Γης της Ελιάς και όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), το ειδύλλιό τους, θα συνεχιστεί για τα καλά.

Η Μυρτάλη βέβαια δεν έχει τελειώσει την ιστορία με τον Χρήστο. Οι δυο τους εξακολουθούν να βρίσκονται και να φλερτάρουν έντονα (δείτε εδώ τι θα συμβεί με αυτό το ερωτικό τρίγωνο).

Η Μυρτάλη μένει μόνη της στη Γη της Ελιάς

Η απόφαση της Μυρτάλης να εμπλακεί με τον Αλέξη, βάζει απέναντί της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία θέλουν να την προστατεύσουν και να της δείξουν πως είναι λάθος αυτό που θέλει να κάνει.

Πρώτη απ' όλους η Μαρίνα, η κολλητή της φίλη, η οποία της στάθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές της. Η Μαρίνα δε διστάζει να εκφράσει στη Μυρτάλη την αντίθεσή της για την απόφαση που έχει πάρει ωστόσο η φίλη της αντιδρά. Δεν δέχεται κουβέντα και πιστεύει πως έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Γη της Ελιάς Αλέξης Μυρτάλη

Η Μυρτάλη πλέον βρίσκεται απέναντι και από την Ισμήνη, με την οποία τσακώνονται για θέματα της δουλειάς. Μάλιστα, με αφορμή κάτι στραβό που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το «παίξει» αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη. Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε ότι θα συμβεί κάτι άλλο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κυκλοφόρησε η ημερομηνία - Πότε κάνει πρεμιέρα ο β' κύκλος της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς - σούπερ αποκλειστικό: Καρέ καρέ σκηνές από τα νέα επεισόδια