Από TV24 Team

Η Μυρτάλη, στο τελευταίο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, έκανε την ανατροπή και παραδόθηκε στα καυτά φιλιά του Αλέξη, του ανθρώπου που δεν ήθελε να βλέπει μπροστά της. Τι σημαίνει όμως αυτό το φιλί; Θα υπάρξει συνέχεια; Θα κάνει σχέση με τον Αλέξη; Και πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα; Το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η β' σεζόν θα είναι η πιο ανατρεπτική που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Η πρώτη, που τελείωσε πριν λίγες ημέρες, ήταν απλά μια εισαγωγή για τα όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν, ενώ η Βάνα Δημητρίου με το φινάλε που επέλεξε πολύ έξυπνα, μας έδωσε έμμεσα εξηγήσεις για πολλά, ενώ μας άνοιξε μια νέα πόρτα και μας «υποψίασε» για όσα θα συμβούν.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Αλλάζει στάση η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η Μυρτάλη, η οποία όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, κάνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική στροφή της ζωή της και βρίσκεται δίπλα στον Αλέξη. Τι ήταν όμως αυτό το φιλί; Η Μυρτάλη υποσυνείδητα δέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη. Τον έβλεπε κάθε μέρα στον ύπνο της και απολάμβανε καυτές ερωτικές νύχτες μαζί του. Άρχισε λοιπόν να τον βάζει στο μυαλό της και να απολαμβάνει αυτή την τόσο «παράδοξη παρέα». Όταν σκεφτόταν τον Αλέξη και όλα όσα έκανε στον ύπνο της, η έκφρασή της άλλαζε. Αισθανόταν όμορφα και πάνω απ’ όλα ερωτικά γι’ αυτόν.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Αλέξης

Ο Αλέξης πια ήταν το ερωτικό της απωθημένο, η φαντασίωσή της, ενώ για τον Αλέξη όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μυρτάλη. Αυτή λοιπόν η χημεία θα είναι εκρηκτική, απόκοσμη και πολύ επικίνδυνη. Η σχέση τους θα αρχίσει και, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, εκείνη θα τον χρησιμοποιεί ερωτικά, ενώ εκείνος θα τη θέλει μόνο δική του, γεγονός που θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα. Η Μυρτάλη θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Χρήστο, κρατώντας όμως κρυφή τη σχέση της με τον Αλέξη, κάτι φυσικά που θα απαιτήσει να κάνει κι ο ίδιος, να μη μιλήσει σε κανέναν.

Ο Αλέξης όμως δεν θα αργήσει να απαιτήσει να μη βλέπει κανέναν άλλον και τότε θα γίνει η έκρηξη! Ποιος θα την πληρώσει αυτή τη φορά; Ο Χρήστος ή μήπως η Μυρτάλη;

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Χρήστος

Όλα αυτά τα παρακολουθεί από μακριά η Μαργαρίτα. Ήδη τους έχει δει, όμως μια τα γεγονότα με την Αθηνά και μια που δεν θέλει να ανακατευτεί, την κρατάνε μακριά από το να παρέμβει για να μάθει τι συμβαίνει, όμως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και θα ζητήσει σύντομα εξηγήσεις, και μάλιστα πρώτα απ’ όλα από τη Μυρτάλη.

Σε εξέλιξη τα νέα επεισόδια

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν έχουμε απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις (πρόωρες εκλογές), ο β΄ κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πρώτη απ’ όλες τις σειρές, μπορεί ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι μπροστά σεναριακά και σε έτοιμα επεισόδια τουλάχιστον για δύο μήνες μεταδόσεων.

Μάλιστα στο καστ των ηθοποιών θα προστεθεί και ο Μίλτος Χαρόβας, από το «X Factor». Μόλις αποχώρησε, ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό, ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου τον κάλεσε στη «Γη της ελιάς» για τον ρόλο, που όπως είπε είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Θα υποδυθεί έναν νέο μουσικό του δρόμου που τα βήματά του θα τον φέρουν στη Μάνη...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Στο δικαστήριο η Αθηνά - Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Οριστική αποχώρηση από τη Γη της Ελιάς - Το ανακοίνωσε μέσω Instagram