Από TV24 Team

Η νέα σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα) και όπως είναι επόμενο, στη σειρά θα ενταχθούν αρκετοί νέοι χαρακτήρες. Μία από αυτούς θα είναι και η κόρη του Δημοσθένη.

Στο πρώτο κύκλο ακούσαμε τον Δημοσθένη και την Ασπασία να συζητούν για τα παιδιά τους, επομένως θα τα δούμε και τα δύο στα νέα επεισόδια. Ο Δημοσθένης αποτελεί έναν από τους πιο σκοτεινούς τύπους και μάλιστα δε θα διστάσει να καταστρέψει τον Κωνσταντίνο, όταν εκείνος του ζητήσει να απομακρυνθεί από το κύκλωμα για να ζήσει τη ζωή του με την Ισμήνη (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η κόρη του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς

Η περίπτωση της κόρης του Δημοσθένη είναι ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα ο οποίος είναι επίσης μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει, ούτε εάν θα δουλεύει για το κύκλωμα του πατέρα της.

Γη της Ελιάς κόρη Δημοσθένη

Σύντομα όμως, η Ασπασία θα μάθει τα πάντα για τις κινήσεις που γίνονται στην οικογένειά της και θα αποφασίσει να λάβει επιτέλους δράση.

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα παίξει στη Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ανδρέας Γεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Ισμήνη και Μυρτάλη - Ο άγριος καυγάς διαλύει τα πάντα

Από τον Σασμό στη Γη της Ελιάς - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας της σειράς του Mega