Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν πρόταση σε μια κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είπε το ναι.

Η τραγουδίστρια που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Γη της Ελιάς Ελπίδα

Η Ελπίδα θα υποδυθεί μία πολύ σκληρή γυναίκα, μία δεσμοφύλακα, η οποία θα βρίσκεται στις φυλακές που θα μεταφερθεί η Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Η ίδια εξήγησε πως η σειρά λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από τη σειρά προβάλλεται η ομορφιά της Μάνης. Η ίδια άλλωστε δείχνει πως περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα της σειράς (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει από τα backstage).

«Ήρθε η στιγμή να το κάνω και μέσα από την θέση μου ως πρόεδρος υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα με την προβολή της χώρας μας μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο ”Η Γη της Ελιάς”. Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η σειρά αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι η απώλεια αλλά θα βρούμε την δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων