Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν έχουμε απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις (πρόωρες εκλογές), ο β΄ κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς», όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tivi Σίριαλ, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πρώτη απ’ όλες τις σειρές, μπορεί ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι μπροστά σεναριακά και σε έτοιμα επεισόδια τουλάχιστον για δύο μήνες μεταδόσεων.

Γη της Ελιάς νέα σεζόν

Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Μάλιστα στο καστ των ηθοποιών θα προστεθεί και ο Μίλτος Χαρόβας, από το «X Factor». Μόλις αποχώρησε, ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό, ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου τον κάλεσε στη «Γη της ελιάς» για τον ρόλο, που όπως είπε είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του (δείτε εδώ το περιστατικό). Θα υποδυθεί έναν νέο μουσικό του δρόμου που τα βήματά του θα τον φέρουν στη Μάνη...

Στο καστ θα προστεθεί και η τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα κάνει την αδίστακτη δεσμοφύλακα της Αθηνάς στη φυλακή.

Το αίτημα της Άντζελας Γκερέκου στους δημιουργούς της σειράς

Η Άντζελα Γκερέκου πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει πριν λίγους μήνες στην τηλεόραση, μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μάλιστα, ενσάρκωσε έναν αρκετά τολμηρό χαρακτήρα, ο οποίος στο τέλος αγαπήθηκε από το κοινό.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες (δείτε τη εδώ).

Όσον αφορά τον ρόλο της Αθηνάς που έχει αναλάβει η Άντζελα Γκερέκου, το κλείσιμο της πρώτης σεζόν τη βρήκε κατηγορούμενη για τον φόνο του Δημήτρη και έτσι του χρόνου, η ιστορία θα επικεντρωθεί σε αυτή την υπόθεση.

Όπως είδαμε φέτος, η Αθηνά είναι μία γυναίκα που αφιερώνεται τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη, ήρθε κοντά με τον Ιάκωβο και οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Άντζελα Γκερέκου Γη της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου συζήτησε τόσο με τη σεναριογράφο όσο και με τον σκηνοθέτη της σειράς και ζήτησε να μην έχει νέα σχέση η ηρωίδα της στη νέα σεζόν. Έτσι, η Αθηνά από εδώ και στο εξής θα είναι μόνη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οριστική αποχώρηση από τη Γη της Ελιάς - Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν