Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο τελευταίο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων για τη δολοφονία του Δημήτρη, προδίδοντας μάλιστα ότι με τον Δημήτρη ήταν εραστές. Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν, όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή. To περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αθηνά, όσο κι αν φωνάζει ότι είναι αθώα, δεν την πιστεύουν και αμέσως μετά τη σύλληψή της προφυλακίζεται. Ο αστυνόμος Κουράκος, με πρωτοφανή «ζήλο», κινεί αμέσως τις διαδικασίες και η Αθηνά μπαίνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δίκη της, η οποία όμως μπορεί να γίνει μετά από πολύ καιρό.

Η Αθηνά, καταρρακωμένη και μόνη, θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές μέρες μέσα στη φυλακή. Σε πολλά επεισόδια θα τη βλέπουμε μέσα στο κελί μαζί με άλλες συγκρατούμενες, να περνάει δραματικές στιγμές. Ωστόσο, μια ακόμα ακραία σχέση θα δημιουργηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Γη της Ελιάς βασανιστήρια Αθηνάς

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στον ρόλο μιας σκληρής και αδίστακτης δεσμοφύλακα θα δούμε την Ελπίδα (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Η γνωστή ερμηνεύτρια ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκπληκτική στον ρόλο της, αν και δεν είναι ηθοποιός. Η Αθηνά λοιπόν θα «μαρτυρήσει» στην κυριολεξία στα χέρια αυτής της γυναίκας, που θα δούμε ότι δεν είναι τυχαία σ’ αυτή τη θέση. Κάποιος έχει βάλει το χεράκι του για να βασανίσει την Αθηνά και να την κάνει να παραιτηθεί ακόμα και από τη ζωή.

Η Αθηνά στη δίκη με υπεράσπιση τον Λυκούργο

Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθηνάς και για όλα όσα βγήκαν στο φως. Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθηνάς απ’ όλα. Από το σπίτι, από την περιουσία, από παντού.

Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα. Η Μαργαρίτα είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να μιλήσει σε όλους και να πει την αλήθεια, ενώ ξέρει ότι η Αθηνά δεν είναι δολοφόνος. Ετσι η Μαργαρίτα θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να τη βοηθήσει.

Ο Λυκούργος είναι πεπεισμένος ότι η Αθηνά είναι αθώα και αρχίζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μια δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή θα ακουστούν πολλά, που θα φέρουν νέο τσουνάμι αποκαλύψεων!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Γη της Ελιάς: Το αίτημα της Άντζελας Γκερέκου στους δημιουργούς της σειράς