Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι «Σέρρες», η επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα πριν από λίγους μήνες στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, το ΑΝΤ1+ και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (7/7) στην εκπομπή Super Κατερίνα σε λίγο καιρό θα τη δούμε και στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά στον ΑΝΤ1+, οι δημιουργοί είχαν συμφωνήσει να περάσουν οι «Σέρρες» και στην τηλεόραση.

Μάλιστα, την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει ανάγκη από μυθοπλασία καθώς απόψε (7/7) ολοκληρώνονται οι Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο).

Πότε θα έρθουν οι Σέρρες στον ΑΝΤ1

Οι Σέρρες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο στον ΑΝΤ1 για δύο λόγους. Από τη μία η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και έτσι δεν μπορεί να ξεκινήσει κανονικά, ενώ από την άλλη, τον Νοέμβριο ξεκινάει στον ΑΝΤ1 το Μουντιάλ και το κανάλι δε θέλει να διακόψει τη σειρά.

Η νέα σειρά που ξεκινάει από τη Δευτέρα (11/7) στον ΑΝΤ1

Η δραματοποιημένη σειρά «Η κλινική» έρχεται τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 21:00 στην οθόνη του ΑΝΤ1 και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε ένα νοσοκομείο. Η σειρά θα προβάλλεται από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη (δείτε εδώ ποια άλλη σειρά κάνει πρεμιέρα στις 11/7).

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Η Κλινική ANT1

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεοπτικό «σούσουρο»: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας

Παραμένει και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος - Με νέο ρόλο στο κανάλι