Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που άνοιξε ξανά το δρόμο της ελληνικής τηλεόρασης προς τη μυθοπλασία, φτάνουν απόψε (7/7) στο μεγάλο φινάλε τους και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν να προσφέρουν μεγάλη συγκίνηση και πόνο στους τηλεθεατές (δείτε εδώ ποια σειρά θα πάρει τη θέση της).

Το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του έξτρα επεισοδίου

Σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία για τη σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες μέλισσες» που εδώ και τρία χρόνια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη μικρή οθόνη καταφέρνοντας να αλλάξουν άρδην την τηλεόραση και να την ανεβάσουν αισθητικά! Έτσι το φινάλε της αλλά και το τέλος των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές

Το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα γίνει στο πολυσυζητημένο φινάλε (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Νίκος Κουρής). Ο ΑΝΤ1 βέβαια την ίδια στιγμή έχει ετοιμάσει ένα έξτρα επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί μετά το τέλος της σειράς και όπως όλα δείχνουν θα έχει παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η παρουσιάστρια που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού, είναι μεγάλη φαν της σειράς και έτσι θα έχει την ευκαιρία να «μπει» στις Άγριες Μέλισσες μέσα από αυτό το έξτρα επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο

Το επεισόδιο αυτό θα προβληθεί λίγο μετά το μεγάλο φινάλε το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 7/7. Εκεί θα παρακολουθήσουμε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και backstage υλικό από τη σειρά που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 3 χρόνια. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει να συντονίσει το πρότζεκτ αυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Υπήρχαν αντιδράσεις...» - Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις Άγριες Μέλισσες