Από TV24 Team

Μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά ολοκληρώνεται, με τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές να έχουν διανύσει μια δύσκολη τηλεοπτική κούρσα. Καθώς τη φετινή σεζόν οι παραγωγές ήταν πιο πολλές από ποτέ, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το κυνήγι των ποσοστών καθημερινός μαραθώνιος. Ποιες τελικά κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και ποιες έμειναν στις τελευταίες θέσεις του τερματισμού; Το Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Οι κερδισμένοι της σεζόν

Σε μια χρονιά όπου οι ψυχαγωγικές εκπομπές αυξήθηκαν και μαζί και ο ανταγωνισμός, νικητής είναι ξεκάθαρα «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι θα γίνει με το τηλέοπτικό τους μέλλον). Το τηλεοπτικό ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την επικαιρότητα και δημιούργησε ένα είδος infontainment εκπομπής.

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Στον ALPHA η εκπομπή «Happy day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή συνέχισε να αποτελεί επιλογή για τους τηλεθεατές που θέλουν νωρίς το πρωί ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή

Kαι η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» βγήκε αρκετές φορές νικήτρια στον τηλεοπτικό στίβο, όμως με αρκετά σκαμπανευάσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Κατερίνα Καινούργιου Super Κατερίνα

Η εκπομπή «MEGA καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη είχε κι εκείνη τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε ικανοποιητικό πλαίσιο.

Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και Πάλι» τα πήγε αρκετά καλά και αυτή τη χρονιά. Τα μεσημέρια όμως ανήκαν στη Ναταλία Γερμανού που ανέβηκε στο πρώτο βάθρο με το «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA.

Και οι... χαμένοι

Αν και ξεκίνησε δυναμικά η εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA, δεν κατάφερε να κρατήσει το κοινό της και δεν ήταν λίγες οι φορές που περιορίστηκε στα μονοψήφια ποσοστά. Δύσκολη ήταν η σεζόν και για την Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it» στον ΣΚΑΪ, όπως και για τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι» καθώς υπήρχαν μέρες που τα νούμερα έπεφταν κάτω από τη βάση.

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι εκπομπές του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέτυ Μαγγίρα και «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με τη Μάριον Μιχελιδάκη. Το «Breakfast@Star» με τους Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα στο STAR και το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο δεν είχαν επίσης την αναμενόμενη αποδοχή.

Το Σαββατοκύριακο δεν τα πήγαν καλά οι εκπομπές του ΣΚΑΪ «Dot.» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη και «Όλα γκουντ» με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, η εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου και το «OPEN Weekend» του OPEN με την Ελένη Τσολάκη.

Κάκκαβα Γκουντάρας Όλα Γκουντ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παραμένει και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος - Με νέο ρόλο στο κανάλι

«Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση - Το πρόσωπο που πάει απέναντι από την εκπομπή του