Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, η Ασιγιά σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της και το καταφέρνει, αφού κάνει ρεζίλι τον Βολκάν και την Ντερίν μπροστά στους γονείς της και παράλληλα κοιμάται με τον κολλητό φίλο του άντρα της (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά).

Η Ασιγιά αντιμετωπίζει ευθέως τον Βολκάν και του ζητά να πει την αλήθεια για όσα της κρύβει εδώ και τόσο καιρό: «Υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή σου, σωστά; Πες μου την αλήθεια και θα την αποδεχτώ και θα σε συγχωρέσω, αλλά αν μου πεις ψέματα δεν πρόκειται ποτέ να σου το συγχωρήσω», του λέει και εκείνος επιμένει να αρνείται πως έχει κρυφή σχέση: «Σταμάτα πια αυτή την τρέλα! Δεν υπάρχει καμία στη ζωή μου».

Έτσι η Ασιγιά στέλνει μήνυμα στην Ντεριά και της ζητάει να ενημερώσει τον Βολκάν σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ντερίν. Εκείνος σοκάρεται και τρέχει να τη βρει λέγοντάς της: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα». Την ίδια ώρα η Ντεριά λέει στην Ασιγιά πως είναι σίγουρη ότι ο άντρας της θα τερματίσει την παράνομη σχέση του και θα μείνει μαζί της.

ΣΚΑΪ νέα σειρά

Η ερωμένη του Βολκάν του ζητά πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει και η πιο εύκολη λύση θα ήταν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Η Ντερίν αποφασίζει να κάνει έκτρωση και η Ασιγιά πιστεύει πως τελείωσε πια αυτό το θέμα και δίνει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Το βράδυ όμως ανακαλύπτει πως ο άντρας της δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Ντερίν και νιώθει πως η προδοσία του είναι πολύ μεγάλη για να την ξεχάσει έτσι εύκολα. Έτσι την επόμενη μέρα πάει στον δικηγόρο της και εκείνος τη συμβουλεύει: «Οι κοινές τους φωτογραφίες δεν είναι απόδειξη απιστίας αν δεν φιλιούνται. Πρέπει να βρεις κι άλλα στοιχεία για να βγει εις βάρος του το διαζύγιο».

Εν τω μεταξύ, μετά από μια τυχαία συνάντηση με την ερωμένη του άντρα της, η Ασιγιά συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή απ’ ό,τι νόμιζε, όταν η κοπέλα αγοράζει βιβλίο εγκυμοσύνης. «Αποφάσισες να κρατήσεις το παιδί;», τη ρωτάει και η κοπέλα απαντάει: «Ναι, γιατί θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα είμαστε μαζί! Αλλωστε είμαστε δύο χρόνια ζευγάρι και τώρα ήρθε η ώρα μας να ζήσουμε μαζί», της λέει και η Ασιγιά σοκάρεται καθώς η Ντεριά τής είχε πει ότι η σχέση τους μετράει μόλις τρεις μήνες. Παράλληλα, ανακαλύπτει ότι η απιστία του Βολκάν θα καταστρέψει όχι μόνο τη γαλήνη της οικογένειάς τους αλλά και την οικονομική της ασφάλεια καθώς εκείνος κρυφά έχει αγοράσει στεγαστικό δάνειο, ενώ βρίσκει και αποδείξεις από πολύ ακριβές αγορές που έχει κάνει.

Στον «Άπιστο» ο Νιλ κάνει τη φίλη στην Ντερίν

Η Ασιγιά σε απόγνωση επισκέπτεται την πεθερά της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και της μιλάει για την απιστία του γιου της. Εκείνη νιώθει άσχημα και η Ασιγιά της εξηγεί πως δεν είναι δικό της λάθος επειδή ο Βολκάν την απάτησε.

Η Ασιγιά μπροστά σε όλους κρύβει τα πραγματικά της συναισθήματα και φέρεται φυσιολογικά. Ετσι, όταν ο γιος τους αρχίζει να διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στους γονείς του, εκείνη τον καθησυχάζει: «Κάποιες φορές οι γονείς καβγαδίζουν, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάζει εσένα. Τα συζητάμε και τα βρίσκουμε ξανά». Ταυτόχρονα, εκμυστηρεύεται στην Ντεριά ότι αποφάσισε να μη χωρίσει με τον Βολκάν. Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει ότι το πραγματικό της σχέδιο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

ΣΚΑΪ Άπιστος

Η μητέρα του Βολκάν πεθαίνει και εκείνος είναι συντετριμμένος. Μετά την κηδεία ο Βολκάν συναντάει μερικά τετράγωνα παρακάτω την ερωμένη του για να του συμπαρασταθεί και η Ασιγιά τους βλέπει. Ομως και ο Μερτ παρακολουθεί την Ασιγιά και ξέρει πια πως εκείνη γνωρίζει την αλήθεια. Η Ασιγιά για να μπορέσει να σώσει ό,τι προλάβει και μέσα σε όλα και την οικονομική της κατάσταση, θα πρέπει να συλλέξει αποδείξεις της εξωσυζυγικής του «δραστηριότητας». Ετσι η Νιλ αναλαμβάνει να γίνει «φίλη» με την Ντεριά για να τα μαθαίνει όλα. Μόνο που ο πρώην της κοπέλας, ο Σελτζούκ, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ο γάμος της Μπαχάρ και του Μερτ βρίσκεται σε τέλμα, ενώ η Ασιγιά λέει στον Χαλούκ πως η κόρη του έχει σύντροφο.

Εκείνος έξαλλος πάει να βρει την Ντερίν και της απαγορεύει να βγει ξανά μόνη της χωρίς την άδειά του. Εκείνη τότε του λέει: «Θα σου τον γνωρίσω! Είναι σοβαρή η σχέση μας». Η Ντερίν πιέζει τον Βολκάν να αποκαλύψουν επιτέλους σε όλους το μεγάλο μυστικό τους, καθώς οι γονείς της ξέρουν πια πως έχει σχέση, αλλά εκείνος αρνείται και οι δυο τους καβγαδίζουν. Ο Μερτ μιλάει πια ανοιχτά στην Ασιγιά: «Ξέρω τα πάντα! Σε είδα όταν τους έπιασες να φιλιούνται. Δεν σου αξίζει μια τέτοια ζωή! Να ξέρεις ότι είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω», ισχυρίζεται. Η Μπαχάρ συναντάει την Ντερίν και της λέει: «Αν πιστεύεις πως η Ασιγιά θα βγει έτσι εύκολα από τη ζωή σας είστε γελασμένοι. Εχεις σκεφτεί ποτέ πως ίσως ξέρει την αλήθεια και κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα;».

Το ερωτικό βράδυ

Παρά τα εμπόδια, η Ασιγιά επιστρατεύει τη γυναικεία γοητεία της για να πετύχει έναν διπλό στόχο: Να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και ταυτόχρονα να μαζέψει ενοχοποιητικά στοιχεία από τον φίλο και οικονομικό σύμβουλό του. Αποφασισμένη να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με κάθε τρόπο, θυσιάζει ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα «εφόδια» για τη μάχη που έχει μπροστά της.
Συναντάει τον Μερτ, ο οποίος της ξεκαθαρίζει: «Μπορεί να μη σου δώσω τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, αλλά σίγουρα μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση» και της αφήνει το κλειδί του δωματίου στο ξενοδοχείο. Εκείνη ενδίδει και περνάει το βράδυ μαζί του. Ομως του επιφύλασσε μια έκπληξη όταν την επόμενη μέρα του λέει: «Θα το πεις εσύ ή εγώ στην Μπαχάρ; Αν δεν μου δώσεις όλα τα στοιχεία που χρειάζομαι, η Μπαχάρ θα μάθει την αλήθεια για ό,τι έγινε μεταξύ μας». Εκείνος αναγκάζεται να της τα δώσει, την ίδια ώρα που η Ντερίν πάει στο σπίτι της Ασιγιά και του Βολκάν και ο Αλί τους βλέπει να καβγαδίζουν.

Το μεγάλο σχέδιο εκδίκησης

Ο Σελτζούκ πιστεύοντας πως η Νιλ είναι έγκυος, αποφασίζει να κάνει προσπάθειες να αλλάξει χαρακτήρα. Από την άλλη, η Ντερίν σκέφτεται ξανά να ρίξει το μωρό που περιμένει. Η Μπαχάρ είναι σίγουρη πως ο Μερτ την απατάει και το συζητάει με τον Βολκάν, που δεν πιστεύει κάτι τέτοιο. Ομως, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει και πιστεύει πως υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της. Από την άλλη, ο Μερτ την απειλεί: «Ξέρει άραγε ο Βολκάν πως ετοιμάζεις το διαζύγιο; Κρίμα θα είναι να σε κατηγορήσει και εκείνος στο δικαστήριο για εξωσυζυγική σχέση. Θα σε περιμένω στο ίδιο δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο».

Ο Αλί, που πια ξέρει πως ο πατέρας του έχει άλλη γυναίκα, επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο. Σύντομα, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά και τα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Απελπισμένη, θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη, όμως την τελευταία στιγμή μένει και πάλι όρθια.

Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει και η Ασιγιά έχει αποφασίσει πως η τελική μάχη θα πρέπει να έχει μεγάλο ακροατήριο. Μπροστά στους γονείς της Ντερίν αποκαλύπτει πως ο άντρας της έχει σχέση με την κόρη τους εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα περιμένουν και παιδί! Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και πως επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αφού οι γονείς της έμαθαν έστω κι έτσι την αλήθεια. Η Ασιγιά νιώθει ότι κρατά και πάλι τη ζωή της στα χέρια της: Ζητά διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της και το σπίτι τους. Παράλληλα μ’ ένα σχέδιο αποκαλύπτει στην Μπαχάρ πως ο Μερτ την απάτησε μαζί της, ενώ το ίδιο μαθαίνει και ο Βολκάν. Ο πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι μόλις άρχισε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Συγκίνηση και πόνος στο μεγάλο φινάλε - Οι σκηνές που θα μας συγκλονίσουν

Elif - αποκλειστικό: Ανατροπή! Το στοιχείο που αθωώνει τη Μελέκ