Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Ρογκάκος ολοκλήρωσε την Κυριακή (3/7) την εκπομπή Πρωινοί Τύποι με τον Παναγιώτη Στάθη (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανα) και λίγες μέρες μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και την προαγωγή του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη συνεργασία του με τον Νίκο Ρογκάκο

Ο ANT1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει τη θέση του Προϊστάμενου του Οικονομικού Ρεπορτάζ.

Η επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία του καναλιού με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα.

Νίκος Ρογκάκος ΑΝΤ1

Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Ρογκάκος θα συνεχίζει να μας ενημερώνει μέσα από τη συχνότητα του ANT1 για όλες τις σημαντικές ειδήσεις της Οικονομίας, στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με εγκυρότητα και αξιοπιστία θα αναλύει τα οικονομικά δεδομένα, εμβαθύνοντας, όπως πάντα, στην ουσιαστική και αντικειμενική καταγραφή της επικαιρότητας.

Τι θα γίνει με την πρωινή ενημέρωση στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης τη νέα σεζόν θα μετρά 32 χρόνια στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού). Και καθώς η πείρα δεν μεταδίδεται, ο μετρ του είδους κινήθηκε γρήγορα στη μεταγραφική σκακιέρα κι έκανε κίνηση ματ. Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα μας καλημερίζει παρέα με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος αποχωρεί, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ, καθώς τα νέα σχέδια του καναλιού δεν είχαν μια ενδιαφέρουσα κατά την κρίση της πρόταση για εκείνη. Άλλωστε η εκπομπή «Σήμερα» δεν θα συνεχίσει ως έχει καθώς κι εκεί θα γίνουν πολλές αλλαγές. Επιπλέον στον ΑΝΤ1 εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που φέτος είναι στο «Καλημέρα Ελλάδα», να λέει την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές του καναλιού στις 5.00 το πρωί, και τη σκυτάλη να παίρνει στις 6.00 ο... πρώτος διδάξας.

Η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό, τι συμβαίνει» κατάφερε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του OPEN να κερδίσει καταρχάς το προσωπικό της στοίχημα μέσα από έναν σταθμό σχετικά χαμηλής δυναμικής, και κατά δεύτερον να κατακτήσει την πρωτιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Φαίη Μαυραγάνη αποχώρηση Open

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση - Το πρόσωπο που πάει απέναντι από την εκπομπή του

Αποκλειστικό: Θέλουν να την κάνουν Μενεγάκη Νο2 - Για ποια παρουσιάστρια δίνουν πολλά λεφτά στο Mega