Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (1/7) διπλό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ψέματα μιας και το παρελθόν του Ανδρέα αρχίζει να έρχεται στην επιφάνεια μετά από την έρευνα που κάνει η Έλενα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Αριανούτσου για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα στα Ψέματα, Παρασκευή 01 Ιουλίου

Επεισόδιο 09, στις 22:00

Η Έλενα συναντάει μια κοπέλα που έχει βιαστεί από τον Αντρέα και μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν αν ο σύζυγος της δεύτερης είναι εμπλεκόμενος στην δολοφονία του, καθώς μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις για τον Αντρέα παρουσίασε έντονη αλλαγή στην συμπεριφορά του.

Επεισόδιο 10, στις 23:00

Η έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέα παίρνει περίεργη τροπή καθώς αποκαλύπτονται ένοχα μυστικά από την περίοδο που ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα όμως αποκαλύπτονται γεγονότα και από τη ζωή της ‘Ελενας στο παρελθόν που δικαιολογούν την τόσο στενή σχέση που έχει με την αδερφή της.

Τόσα χιλιάρικα κόστισε η παραγωγή της σειράς «Ψέματα»

Τα «Ψέματα» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στον ALPHA. Μία ιστορία γεμάτη ανατροπές, εξαπατήσεις και φυσικά ψέματα, τα οποία θα αποκαλυφθούν αναλυτικά μέχρι το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία η αγαπημένη σειρά).

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Ψέματα πόσο κόστισαν

Από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το κόστος της παραγωγής 12 επεισοδίων άγγιξε τις 968.192 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκε και κρατική επιχορήγηση από το ΕΚΟΜΕ ύψους 387.276 ευρώ.

Κάπως έτσι, το κανάλι πλήρωσε συνολικά 580. 916 ευρώ και φυσικά ξεχωριστά τα δικαιώματα της σειράς.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι όχι απλά δικαιώθηκε από την κίνησή του αυτή, αλλά καταχειροκροτήθηκε από τους τηλεθεατές που αποφάσισε να προβάλλει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, με μία προσέγγιση ιδιαίτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βασιλική Τρουφάκου - αποκλειστικό: «Η Κάτια νιώθει υπόλογη απέναντι στην Έλενα»

Ψέματα: Άγνωστοι στη σειρά, παντρεμένοι στη ζωή - Οι δυο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι