Από TV24 Team

Σαν βόμβα έσκασε η νέα σειρά του ALPHA, Ψέματα, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες και κατάφερε να ξετρελάνει το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Απόψε (3/6) επιστρέφει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ τι θα γίνει).

Αυτό που δεν έχει παρατηρήσει πολύς κόσμος είναι ότι στη σειρά παίζει ένα ζευγάρι. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν καμία σχέση στη σειρά καθώς δεν συνδέονται οι ιστορίες τους, ωστόσο στην προσωπική τους ζωή είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Το ζευγάρι των «Ψεμάτων»

Ο λόγος φυσικά για τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον Θάνο Τοκάκη. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα, σε κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από κάποιοι καιρό, είχαν πει για τον γάμο τους:

«Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Κύριος του εαυτού του ο καθένας ξεχωριστά. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου» είπε η Βίκυ Παπαδοπούλου.

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο» συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Βίκυ Παπαδοπούλου Θάνος Τοκάκης

Ευχάριστα νέα για τη σειρά του ALPHA

Διπλή πρωτιά για τη νέα συναρπαστική σειρά του Alpha «Ψέματα». Η σειρά, την Παρασκευή 27 Μαΐου, τερμάτισε πρώτη στο σύνολο κοινού με 19,2% και πρώτη στο δυναμικό κοινό με 17% στη ζώνη προβολής της, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Μια ιστορία δυνατή, συγκλονιστική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης, ζωντανεύει στην οθόνη. Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για το τέλος του Ανδρέα).

Τα «Ψέματα» είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»; Οι απαντήσεις κάθε Παρασκευή στις 22:40 στα «Ψέματα» (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη της Αλεξάνδρας Αϊδίνη και τα spoiler που έδωσε για τη σειρά).

Ψέματα τηλεθέαση ALPHA

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Πότε ρίχνουν «αυλαία» τα Ψέματα

Η νέα μας τηλεοπτική συνήθεια έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες, όμως κατάφερε να αφυπνίσει ένα σημαντικό μέρος των τηλεθεατών. Καθώς όμως μιλάμε μόνο για 10 επεισόδια, τα «Ψέματα» θα βγουν στην επιφάνεια στις 7 Ιουλίου.

Ψέματα ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βασιλική Τρουφάκου - αποκλειστικό: «Η Κάτια νιώθει υπόλογη απέναντι στην Έλενα»

Ψέματα - αποκλειστικό: Εκτός από την Έλενα ο Ανδρέας βιάζει και την...