Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 14/11 και το τηλεοπτικό κοινό, περίμενε πως και πως να απολαύσει μία ακόμη δοκιμασία των μοντέλων, αλλά και να σχολιάσει θετικά ή να καταδικάσει ότι δεν του αρέσει όπως κάθε φορά (δείτε εδώ τις επικές ατάκες για προηγούμενη δοκιμασία τους).

Σήμερα λοιπόν, το πρώτο κομμάτι της δοκιμασίες είναι το pole dancing, και όπως ήταν επόμενο, από το πρώτο κιόλας λεπτό, τα πληκτρολόγια των χρηστών του Twitter πήραν φωτιά με ατακάρες για την δοκιμασία, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό, καθώς σε άλλους άρεσαν ενώ σε κάποιους άλλους φάνηκε ανούσιο. Δείτε επίσης τον μεγάλο τσακωμό της Καγιά και του Καράβα στο πλατό...

Το Twitter πήρε φωτιά με το pole dancing των μοντέλων

Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα μετά την κρίση πανικού στην αποχώρησή της

Μια πολύ έντονη αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 7/11 στο GNTM 5 με τη Γιέβα να φεύγει από το ριάλιτι μόδας, παρά το γεγονός, πως οι κριτές της είχαν δώσει σοβαρές ελπίδες για τον τελικό του show.

Tο νεαρό μοντέλο λοιπόν, την Τρίτη 8/11 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Βreakfast at star μιλώντας για όσα έζησε μέσα στο σπίτι, τη σχετικά γρήγορη αποχώρηση της από το ριάλιτι αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά της (δείτε εδώ τα έντονα σχόλια για το 7/11 επεισόδιο).

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές που ήμουν η καλύτερη και πήρα την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν φόρες που ήμουν και στον πάτο», είπε αρχικά η Γιέβα Μπονταρένκο.

«Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι η στεναχώρια μου. Τα σκεφτόμουν όλα πάρα πολύ και δεν έπρεπε. Με βάραινε η ιδέα ότι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να...» - Η Βίκυ Καγιά απαντά ανοιχτά για την παύση του ριάλιτι

GNTM 5: Απόψε 14/11 γυρίζετε ο μεγάλος τελικός - Τα μοντέλα που δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι και έχουν αποχωρίσει

TAGS