Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποικίλες αντιδράσεις δημιούργησε το χθεσινό (7/11) επεισόδιο του GNTM 5 (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για την δοκιμασία) και το πρωί της Τρίτης 8/11 στο Πρωινό μας, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, σχολίασαν εκτενώς όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο, εστιάζοντας στην ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και η λιποθυμία της κοπέλας που προβλήθηκε κανονικά στην τηλεόραση.

Τα σχόλια του Πρωινό μας για το GNTM 5

«Είναι ριάλιτι που σημαίνει πως ότι συμβαίνει το δείχνουμε. Είναι η φύση και η ταυτότητα αυτών των προγραμμάτων. Όταν κάποιος πέφτει κάτω, στην τηλεόραση, πηγαίνεις σε διαφημίσεις. Κάνω διάφορες σκέψεις, πώς το άφησαν αυτό; Τα μικρόφωνα τα βγάζεις, παίρνεις την κοπέλα και την πας κάπου αλλού, καλείς μια βοήθεια.

Αυτή η αντιμετώπιση είχε τηλεοπτικές προδιαγραφές. Δεν ανοίγεις διάλογο με έναν άνθρωπο που έχει πέσει κάτω κι έχει λιποθυμήσει. Είσαι σε πανικό και παίρνεις τον άλλον και τον βοηθάς. Υποθέτω, επειδή είναι έμπειροι οι άνθρωποι, πως αυτό υπερθεματίστηκε για να υπάρξει μέσα στο επεισόδιο» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Όλα είναι θέμα αγωγής. Είναι αγωγής τηλεοπτικής για την παραγωγή του παιχνιδιού, είναι αγωγής συμπεριφοράς για τον κύριο Σοφρωνίου, ήταν ένα ανάγωγο σχόλιο. Για την κοπέλα λυπάμαι ως γονιός που αυτό το παιδί έχει εναποθέσει εκεί τις ελπίδες του» είπε με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όλα όσα είχε αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Βίκυ Καγιά

Το GNTM 5 έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, διότι ενώ παίζει μόνο δύο φορές την εβδομάδα, το συζητούν καθημερινά σε κάθε πάνελ και κάθε σάιτ. Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, είναι αναμενόμενο να σχολιάζεται από τα πρόσωπα της τηλεόρασης για την κριτική που ασκεί στις γυναίκες που περνούν από την οντισιόν κάθε φορά, γι' αυτό και ήταν προετοιμασμένη για όσα θα ακούσει.

Ένα από τα πρόσωπα που θέλησαν να μιλήσουν επίσης για το μοντέλο, είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία έγινε "έξαλλη" με την συμπεριφορά της στο τελευταίο επεισόδιο και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, αν και συνήθως διατηρεί την ψυχραιμία της.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε αρχικά: «Κάποια προβλήματα είναι εδώ, λίγο στημένα σεναριακά φαντάζομαι, γιατί νομίζω ότι βλέπω σίριαλ. Δεν υπάρχει μέση Ελληνίδα, υπάρχει Ελληνίδα του 2022».

Και η πρώτη επισήμανε: «Δεν ξέρω η Βίκυ Καγιά από τη θέση που βρίσκεται που προφανώς δεν είναι ίδια με τη δική μας, δεν ζει μια καθημερινότητα όπως ζούμε εμείς οι τηλεθεάτριες, γιατί την περιέγραψε με μια απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, μπορεί να μην έχει τέτοιες εξάρσεις, είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγιά μας.

Για μένα ήταν μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση, επένδυσα σε κάτι που δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Δεν νιώθω όμως Μπουμπουλίνα και θεωρώ ότι είναι υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια, ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά να ακούγονται».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η ανακοίνωση βόμβα της παραγωγής - Το αποκάλυψαν με ένα μήνυμα στα κορίτσια

GNTM 5 trailer (8/11): «Να ξεκινήσει το μακελειό» - Για ποιο μοντέλο απόψε τελειώνει το ταξίδι;