Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία φορά, το βράδυ της Τρίτης 7/11 το επεισόδιο του GNTM 5 μονοπώλησε το ενδιαφέρων των χρηστών του Twitter (οι οποίοι έκραξαν την δοκιμασία στο προηγούμενο επεισόδιο), το οποίο δεν έχασε χρόνο και αμέσως άρχισε να βομβαρδίζει την πλατφόρμα με σχόλια σχετικά με το Μπρίτζερτον, που ήταν και το θέμα τους!

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με βασιλικά ρούχα εποχής, μεγάλες περούκες και πολλά αξεσουάρ, και όπως ήταν επόμενο προκάλεσαν χαμό στο Twitter, με τους χρήστες να κεντάνε με τις επικές ατάκες τους!

Χαμός στο Twitter με την 7/11 δοκιμασία στο GNTM 5

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της

Λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει και επίσημα πια στο GNTM 5, το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που θα αναλάβει στο ριάλιτι μοντέλων.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται.

Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή.

Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge», είπε αρχικά για την επιστροφή της στο show και για τον ρόλο που θα αναλάβει (δείτε εδώ τι θα κάνει ακριβώς στο ριάλιτι).

Όσον αφορά στο ποια κοπέλα θα ήθελε να δει να παίρνιε τη νίκη: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε» - Η Βίκυ Καγιά τελικά επιβεβαίωσε τον καυγά με τον Γιώργο Καράβα

GNTM 5: «Για να ανεβάσει το παιδί της...» - Άγριο κράξιμο από τη Γρηγοριάνα προς τη Μικαέλα

TAGS