Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο πρόκειται να δούμε απόψε Δευτέρα 31/10 στο GNTM 5, καθώς εκτός από κάποιες επιστροφές που θα γίνουν στον διαγωνισμό, εξαιτίας των οικειοθελών αποχωρήσεων σε προηγούμενα επεισόδια, θα δούμε και τα makeover των μοντέλων και το κοινό βρίσκεται ήδη σε αγωνία!

Ήδη από το πρώτο λεπτό του επεισοδίου, οι χρήστες του Twitter, έχουν βομβαρδίσει την πλατφόρμα με αμέτρητα σχόλια, και περιμένουν κυριολεκτικά στην γωνία για τα πρώτα look των μοντέλων, προκειμένου να πουν την γνώμη τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Το Twitter ανυπομονεί για το makeover των μοντέλων στο GNTM 5

Ξαφνικό φρένο στο GNTM; - Η απόφαση του Star

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε η φετινή σεζόν του GNTM 5 μιας και πέρα από τη μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, υπήρξαν μεγάλες αλλαγές σε όλα τα πρόσωπα του ριάλιτι μοντέλων.

Το επιτυχημένο μοντέλο, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου (δείτε εδώ αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι η Σοφία Χατζηπαντελή), έφερε την ολική επαναφορά που είχε προαναγγείλει ήδη από πέρυσι στο παιχνίδι μόδας.

Τέλος το GNTM

Παρά τις αλλαγές που έγιναν ωστόσο και παρά τα πολύ καλά νούμερα που είχε το παιχνίδι στην αρχή της σεζόν και στη φάση των οντισιόν, η απόδοση του ριάλιτι δεν ήταν αυτή που είχε υπολογίσει το Star. Έτσι, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής (30/10) μέσα από την εκπομπή Open Weekend, υπάρχουν σκέψεις για ένα προσωρινό φρένο στο GNTM.

Το παιχνίδι προβάλλεται συνεχόμενα εδώ και 5 σεζόν, ωστόσο πλέον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχουν σκέψεις να μην τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του σταθμού για την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται ωστόσο για ένα μικρό break και όχι για οριστικό τέλος, ενός παιχνιδιού που εδώ και χρόνια βρίσκεται πρώτο στις καρδιές των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Μπερδεύουμε την τράπουλα...» - Τα νέα πρόσωπα που βάζουν οι 3 κριτές στο ριάλιτι μόδας

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5

TAGS