Από Ελένη Μήτση

Στο χθεσινοβραδινό 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση και δοκιμασία αποχώρησης με τα κορίτσια να εντάσσονται σε ένα κόνσεπτ σχετικό με το Μπρίτζερτον (δείτε εδώ τα απολαυστικά σχόλια στο twitter).

Αυτό, όμως που λίγοι όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο, κατάλαβαν είναι ότι το γύρισμα έγινε σε ένα σπίτι, το οποίο είναι γνωστό σε πλήθος Ελλήνων τηλεθεατών.

Το κοινό στοιχείο από το 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 με το Παρά 5

Αυτό λοιπόν δεν είναι άλλο από το χλιδάτο και πολυτελές οίκημα της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου από το Πάρα 5.

View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr)

GNTM

Η Βίκυ Καγιά απαντά ανοιχτά για την παύση του ριάλιτι

Φημολογείται και ακούγεται ιδιαίτερα πως την νέα σεζόν το GNTM 5 δεν θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ το πρόγραμμα που ίσως το αντικαταστήσει), και σε αυτές τις φήμες απάντησε η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Τρίτης 8/11, καθώς μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του ριάλιτι.

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο. Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο» σχολίασε για το τέλος του reality show, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα.

Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει. Εγώ είμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί» είπε στο τέλος σχετικά με την παύση του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό μας: Αναβρασμός στην εκπομπή εξαιτίας του GNTM - «Για τον κύριο Σοφρωνίου ήταν ένα ανάγωγο σχόλιο»

«Αν ξυρίσω τα φρύδια μου...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για την εξωτερική της εμφάνιση

TAGS