Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ έντονη αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 7/11 στο GNTM 5 με τη Γιέβα να φεύγει από το ριάλιτι μόδας, παρά το γεγονός, πως οι κριτές της είχαν δώσει σοβαρές ελπίδες για τον τελικό του show.

Tο νεαρό μοντέλο λοιπόν, την Τρίτη 8/11 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Βreakfast at star μιλώντας για όσα έζησε μέσα στο σπίτι, τη σχετικά γρήγορη αποχώρηση της από το ριάλιτι αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά της (δείτε εδώ τα έντονα σχόλια για το χθεσινοβραδινό 7/11 επεισόδιο).

Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβας μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές που ήμουν η καλύτερη και πήρα την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν φόρες που ήμουν και στον πάτο», είπε αρχικά η Γιέβα Μπονταρένκο.

«Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι η στεναχώρια μου. Τα σκεφτόμουν όλα πάρα πολύ και δεν έπρεπε. Με βάραινε η ιδέα ότι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα».

Η Βίκυ Καγιά απαντά ανοιχτά για την παύση του ριάλιτι

Φημολογείται και ακούγεται ιδιαίτερα πως την νέα σεζόν το GNTM 5 δεν θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ το πρόγραμμα που ίσως το αντικαταστήσει), και σε αυτές τις φήμες απάντησε η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Τρίτης 8/11, καθώς μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του ριάλιτι.

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο. Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο» σχολίασε για το τέλος του reality show, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα.

Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει. Εγώ είμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί» είπε στο τέλος σχετικά με την παύση του.