Από Ελένη Μήτση

Τα στάδια, που βλέπουμε στο GNTM 5 μπορεί να είναι γνωστά λίγο πολύ πλέον αυτό, όμως που δεν είναι γνωστό κάθε φορά είναι τα ονόματα των κοριτσιών που θα ξεχωρίσουν ή και όχι.

Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 7/11 είδαμε την παραγωγή ανακοινώνει με ένα μήνυμα, πως αυτή τη φορά το disavantage θα δώσουν η Κότυ και η Μαρία και έτσι δύο κορίτσια θα πρέπει να βαφτούν μόνα τους στη διαδικασία αποχώρησης.

Η ανακοίνωση της παραγωγής για διαφορετικό disavantage της Δευτέρας 7/11 στο GNTM 5

Αφού οι δύο του μίλησαν για λίγο πιο πριβέ, αποφάσισαν πως ο κλήρος πέφτει στη Μικαέλα και στην Ειρήνη, κάτι που αποφασίστηκε φυσικά με στρατηγικά κριτήρια (δείτε εδώ τη Μικαέλα να τηλεφωνεί κλαίγοντας στον σύζυγό της).

GNTM 5

Η αντίδραση της Μικαέλας στο make over της κόρης της

Μετά τα κλάματα της Αλεξίας για την αλλαγή στα μαλλιά της, στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 στο GNTM 5, σε λυγμούς ξέσπασε και η Μικαέλα τόσο για το δικό της makeover, όσο και για εκείνο που έτυχε στην αγαπημένη της κόρη Μάρα, με την οποία πέρασαν μαζί αυτή τη δύσκολη φάση του διαγωνισμού.

Η γλυκιά μανούλα, αγχώθηκε μήπως το κούρεμα και το χτένισμα που επιλέχθηκε για την Μάρα, αντί να την αναδεικνύει, την ρίχνει, και θεωρεί πως έχει χάσει την θηλυκότητά της με αυτό το look. Επιπλέον συμπλήρωσε πω; είναι ιδιαίτερα κοντό, και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μακρύ, όπως επίσης ανέφερε πως θεωρεί ότι τα look τους, δεν θα άρεσαν καθόλου ούτε στον σύζυγό της που τις βλέπει από το σπίτι.

GNTM

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM trailer (7/11): «Έχει κάποιο θέμα μαζί μου...» - Χαμός στα backstage με την κριτική επιτροπή

STAR: Τέλος για το GNTM - Το νέο ριάλιτι που θα το αντικαταστήσει την επόμενη σεζόν