Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ορισμένα ρεπορτάζ να ανέφεραν πως η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star πήγε ακόμη πιο πίσω, και συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα, ωστόσο νέες πληροφορίες έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, το Survivor All Star θα ξεκινήσει κανονικά όπως κάθε χρόνο, δηλαδή μέσα στις γιορτές μιας και οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Τι συμβαίνει με το Survivor All Star

Όσον αφορά στο «ρόστερ» του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν κύκλο, συνολικά 70 παικτών, οι οποίοι θα είναι stand by μέχρι να αποφασιστεί το αν θα μπουν στο ριάλιτι ή όχι. Θα υπάρχει μία αρχική 24άδα παικτών, δηλαδή δύο ομάδες των 12, και οι υπόλοιποι θα μπουν ανάλογα το πώς θα κρίνει η εταιρεία παραγωγής.

«Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός πιάστηκε από την κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής αρκετών εκπομπών, μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

Εκεί φυσικά θα είναι ως παρουσιαστής του παιχνιδιού και από ότι αποκάλυψε στην εκπομπή αναμένεται να να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο (δείτε εδώ την καταστροφή, που συνέβη στις πίστες του Άγιο Δομίνικου).

- Τον Δεκέμβριο φεύγετε για Άγιο Δομίνικο; «Ξέρεις κάποια ημερομηνία, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών - Οι «μυστικές» συμφωνίες του Ατζούν Ιλιτζαλί

Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor: «Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού...»