Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H οριστική απόφαση που ελήφθη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αναφορικά με το περιεχόμενο του Survivor All Star, είναι ότι όλοι οι παίκτες για διάρκεια 6 μηνών θα είναι All Star, παρά τις αρχικές σκέψεις που υπήρχαν για μισούς παίκτες από προηγούμενες σεζόν και μισούς νέους.

Πρακτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, αυτό σημαίνει ότι για το εξάμηνο Survivor All Star, θα χρειαστούν συνολικά σχεδόν 60 παίκτες από προηγούμενα Survivor.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς έχουν κάνει deal για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 2 ή 3 μήνες λόγω άλλων υποχρεώσεων (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης).

Οι συμφωνίες του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί

Όσο για τις αμοιβές, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ορίσει ενιαίο πλαφόν για όλους, τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξαιρέσεις προς τα... πάνω, με μυστικές συμφωνίες για κάποιους παίκτες.

Το μεγάλο όνομα που δε θα βρίσκεται στο Survivor All Star

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, ο Τούρκος παραγωγός επέλεξε να μην συμφωνήσει με τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Ο νεαρός παίκτης είχε φτάσει πολύ ψηλά στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δεν πήρε τη νίκη παρόλο που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και όπως φαίνεται, η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι... θολή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor: «Κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού...»

Survivor All Star: Ηχηρή απουσία - Εκτός παιχνιδιού η παίκτρια που τρέλανε το αντρικό κοινό