Από Έπη Τρίμη

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από την Βασιλική Μπασιούρη και η αλήθεια είναι ότι δεν φώτισε πολλές από τις απορίες που έχουμε όλοι το τελευταίο διάστημα γύρω από την εξέλιξη του The Voice και του Survivor. Εκεί, πάντως, που θέλησε να δώσει σαφές μήνυμα, ήταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει για τις φήμες που ήθελαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος να πήγαινε στο Survivor All Star ως παρουσιαστής. (Δείτε εδώ την κορυφαία παίκτρια που θα μείνει εκτός παιχνιδιού).

«Δεν θα πάρω θέση για οτιδήποτε σχολιάζεται ή λέγεται», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα αυτό και είναι ξεκάθαρο νομίζω και στους τηλεθεατές ότι η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ίντριγκα δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο και δεν φέρνει και πάντα νούμερα».

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Survivor all star

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real το παιχνίδι θα παγώσει, πηγαίνοντας λίγο πίσω. Οι επικρατέστερες ημέρες πρεμιέρας είναι 26 Δεκεμβρίου και η 2 Ιανουαρίου. Να τονίσουμε ωστόσο, πως κάποιες εκκρεμότητες της παραγωγής και οι καταστροφές, που συνέβησαν στους στίβους μάχης είναι κάποιοι από τους λόγους, που οδηγούν στην αλλαγή της πρεμιέρας.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον νέο κύκλο

Ο Γιώργος Λιανός την Παρασκευή 4/11 μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.Όπως αποκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή αναμένεται να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο.

Όπως ανέφερε «Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προσωρινό φρένο στο Survivor - Οι τελευταίες εξελίξεις για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Survivor All Star: «Με ενοχλεί να...» - Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του Ντάνου για τον νέο κύκλο