Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να ακούμε συνεχώς να ανακοινώνονται νέα ονόματα, που θα μπουν στον νέο και πολύ δύσκολο κύκλο του Survivor all star, ωστόσο οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι κάτι, που δε μπορεί να προβλεφθεί.

Υπήρχε συγκεκριμένη ημέρα, που περιμέναμε όλοι να δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Real το παιχνίδι θα παγώσει, πηγαίνοντας λίγο πίσω.

Η αλλαγή στην πρεμιέρα του Survivor all star

Έτσι λοιπόν, οι επικρατέστερες ημέρες πρεμιέρας είναι 26 Δεκεμβρίου και η 2 Ιανουαρίου. Να τονίσουμε εδώ, πως κάποιες εκκρεμότητες της παραγωγής και οι καταστροφές, που συνέβησαν στους στίβους μάχης είναι κάποιοι από τους λόγους, που οδηγούν στην αλλαγή της πρεμιέρας.

Survivor all star

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον νέο κύκλο

Ο Γιώργος Λιανός πιάστηκε από την κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής αρκετών εκπομπών, μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

Εκεί φυσικά θα είναι ως παρουσιαστής του παιχνιδιού και από ότι αποκάλυψε στην εκπομπή αναμένεται να να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο (δείτε εδώ την καταστροφή, που συνέβη στις πίστες του Άγιο Δομίνικου).

- Τον Δεκέμβριο φεύγετε για Άγιο Δομίνικο; «Ξέρεις κάποια ημερομηνία, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προσωρινό φρένο στο Survivor - Οι τελευταίες εξελίξεις για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Survivor All Star: «Με ενοχλεί να...» - Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του Ντάνου για τον νέο κύκλο