Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί νωρίτερα στο επεισόδιο της Κυριακής 6/11 του Asia Express οι χρήστες να τον αποθέωσαν στο Twitter με τα σχόλιά τους, ωστόσο είναι φανερό πως στο αποψινό επεισόδιο ο Fipster έχει έντονο εκνευρισμό εξαιτίας των κακουχιών που περνούν προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στην επόμενη φάση στην Ταϊλάνδη.

Ο παίκτης κατά τη διάρκεια της δοκιμασίες βγήκε εκτός εαυτού με έναν ντόπιο, που τον παράτησε στην ερημιά, σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος, και ο συμπαίκτης του δεν μπορούσε να τον κάνει με τίποτα να ηρεμήσει!

Οι φωνές του Fipster στους δρόμους του Λάος στο Asia Express

Ο Fipster σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: «Σταμάαααααααααατα. Περίμενε! Δε θα άφηνα δύο ανθρώπους στη μέση του πουθενά» είπε φωνάζοντας μάταια!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε προηγούμενη δοκιμασία

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, ο Νάσος Γαλακτερός και η Χριστίνα Κολέτσα, καθώς κλήθηκαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και την συγκέντρωσή τους προκειμένου να μην ανεβάσουν καρδιακούς παλμούς, κατά την διάρκεια που υποβάλλονταν σε δοκιμασίες με τις οποίες ανατρίχιασε όλο το Twitter.

O Νάσος Γαλακτερός βγήκε νικητής, ωστόσο ο Fipster δεν άντεξε στο τέλος, και μόλις άνοιξε τα μάτια του του βγήκε όλη η πίεση της δοκιμασίας και ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να αντιλαμβάνονται το σοκ που πέρασε.

«Εμένα με τρόμαζε περισσότερο τι θα έρθει, προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι είμαι σε μία παραλία ήρεμος, ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά, ότι είμαι με τους φίλους μου, πιέστηκα και μου βγήκε έτσι...» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Αν έρθω εκεί θα φας ξύλο!» - Δάκρυσε το Twitter με τα καντήλια που αντάλλαξαν Βασάλος και Fipster στο Λάος

Asia Express: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα