Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποιος θα μείνει πιο ψύχραιμος στο Asia Express απόψε Παρασκευή 28/10, έπειτα από την διαδικασία που υποβλήθηκε ο Fipster (o οποίος εκνευρίστηκε με συμπαίκτριά του), ο Νάσος Γαλακτερός και η Χριστίνα Κολέτσα; Μία δοκιμασία για δυνατά παιχνίδια ελέγχου του μυαλού πέρασαν απόψε οι τρεις παίκτες, προκειμένου να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τους παλμούς της καρδιάς τους, την ώρα που περπατούσαν πάνω τους, βατράχια και κατσαρίδες!

Οι χρήστες του Twitter έπαθαν συγκοπή παρακολουθώντας αυτή την διαδικασία, και καταχειροκρότησαν τους παίκτες για την δύναμη που υπέδειξαν και για το πόσο πάλεψαν!

Πανικός στο Twitter με την δοκιμασία στο Asia Express

Δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος η Κατερίνα Καλίνογλου

Η αποψινή δοκιμασία της Παρασκευής 28/10 στο Asia Express, μπορεί να ξεκίνησε με γέλια για κάποιους (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Twitterάδων για την δοκιμασία) ωστόσο για κάποιους άλλους είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι συνθήκες είναι σκληρές και οι αντοχές λιγοστεύουν για τους παίκτες οι οποίοι τα δίνουν όλα για να επιβιώσουν.

Είδαμε λοιπόν, πως η Κατερίνα Καλίνογλου, εξουθενωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη από την παραμονή της και τις δοκιμασίες στο ριάλιτι, έφτασε στα όριά της, και την είδαμε να καταρρέει! «Δεν νιώθω καθόλου καλά» είπε χαρακτηριστικά, και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Πλάι της, ήταν όπως πάντα η παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία έσπευσε να την συνεφέρει ώσπου να την οδηγήσει στο ιατρικό προσωπικό! «Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε υποφέροντας η παίκτρια...

«Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» πρόσθεσε και στην συνέχεια την ανέλαβε το παραϊατρικό προσωπικό, ζητώντας της να μην κουνάει πολύ το κεφάλι της και ζαλίζεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Asia Express: «Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα...» - Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ για τα ζευγάρια στο παιχνίδι