Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επικό σκηνικό για τα μάτια διαγωνιζόμενης εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 6/11 στην σκηνή του Voice, όταν η ταλαντούχα Νένσυ, αποφάσισε να πάει στον διαγωνισμό και να διεκδικήσει και εκείνη μία θέση με την δυνατή όπως ακούσαμε ερμηνεία της.

Μετά το τραγούδι της, την διεκδίκησαν ο Σάκης Ρουβάς (ο οποίος ζήτησε συγγνώμη σε άλλη διαγωνιζόμενη πρόσφατα) και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και τότε επικράτησε κυριολεκτικά χαμός στην σκηνή, μιας και οι δύο σηκώθηκαν και ανέβηκαν και εκείνοι στην σκηνή προκειμένου να την πείσουν ο καθένας για την δική του ομάδα.

Επικό σκηνικό με Αργυρό και Ρουβά στο The Voice

Eκείνη είναι θαυμάστρια του Αργυρού, και ο Σάκης για να πείσει την παίκτρια πήρε τηλέφωνο τη μαμά της μιας και είναι δική του θαυμάστρια όπως τον πληροφόρησε η Νένσυ, και τότε ο Αργυρός αναφώνησε «Αν πάρεις τηλέφωνο, το έχετε στήσει το έργο! Το στήσατε! Είναι στημένος ο αγώνας…»!

«Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχή, ακούγεστε με ωραία φωνή, τραγουδάτε κι εσείς; Η κόρη σας είναι υπέροχη, έχει εξαιρετική φωνή, είμαι ο Κωνσταντίνος να σημειωθεί» επέμενε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Ρουβά να συμπληρώνει «Ζωή, σε πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσεις βρε κορίτσι μου, θα βάλεις λίγο το χεράκι σου να βοηθήσεις την κατάσταση; Ζωή, κρέμομαι από τα χείλη σου, μίλα».

Τελικά επέλεξε το Αργυρό...

Η ατάκα του Ρουβά σε διαγωνιζόμενο που τρέλανε το πλατό

Το βράδυ λοιπόν της Κυριακής 23/10 άλλο ένα μουσικό ταξίδι ξεκίνησε στο The Voice, (δείτε εδώ την τεράστια ανατροπή στα live του διαγωνισμού) και οι κριτές και απόψε προσπαθούν να ξεχωρίσουν ποιοι από τους διαγωνιζόμενους, έχουν τα κατάλληλα και τα απαραίτητα προσόντα, για να κατακτήσουν μία θέση στον διαγωνισμό, ή και την πρωτιά!

Ο Πάνος Μουζουράκης για ακόμη μία φορά ξεκίνησε τα πειράγματα με τον Σάκη Ρουβά, με αφορμή την εμφάνιση του Κύπριου Σταύρου, που ήρθε με σκοπό να διεκδικήσει μία θέση στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν και επιθυμούσε κιόλας να είναι ο μοναδικός που θα διεκδικούσε τον διαγωνιζόμενο και έτσι και έγινε καθώς ο Μουζουράκης ήταν ο μόνος που τον ήθελε στην ομάδα του. Ωστόσο πάνω στην κουβέντα ο νεαρός Σταύρος ανέφερε κάτι και ο Σάκης Ρουβάς του είπε γελώντας «Μπορείς να τον παρατήσεις και να φύγεις απλά!» αναφερόμενος στον γνωστό κριτή, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν στο πλατό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice Highlights (30/10): Η γνωστή παρουσιάστρια, και ο παίκτης που συγκίνησε

The Voice: Η Ελληνοαμερικανίδα που ξετρέλανε τους coaches - "Σφάζονταν" για το ποιος θα την έχει στην ομάδα του