Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την απρόσμενη ατάκα του στον Πάνο Μουζουράκη (δείτε εδώ τον απίστευτο διάλογό τους) ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Κυριακής 23/10, στο The Voice, έκανε μία κίνηση την οποία δεν περίμενε κανείς, καθώς απολογήθηκε σε διαγωνιζόμενη.

Η Φωτεινή Σοφοκλέους εμφανίστηκε και τραγούδησε το κομμάτι «Εν λευκώ» με στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών και να διεκδικήσει μία θέση στο σόου!

Η συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη

Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν γύρισε, εξήγησε στη νεαρή παίκτρια και στους υπόλοιπους coaches τον λόγο που δεν πάτησε ποτέ το δικό του κουμπί.

«Έκανα λάθος που δεν γύρισα! Άκουσε με αγάπη μου, πραγματικά συγγνώμη. Άκουσε με. Είμαι έτσι, παω να γυρίσω και αρχίζω να φτερνίζομαι. Έχω κρυώσει, έχω αυτώσει και είμαι τόση ώρα που προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα λάθος που δεν γύρισα γιατί τραγούδησες πάρα πολύ ωραία» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνοαμερικανίδα που ξετρέλανε τους coaches

Ο λόγος για την Anna Kostakis, η οποία είναι Ελληνοαμερικανίδα, και ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να συμμετάσχει στο ελληνικό The Voice!

Οι coaches μπήκαν σε διαδικασία διεκδίκησης με τον Πάνο Μουζουράκη να της κάνει χειροφίλημα, να της τραγουδάει ερωτικά τραγούδια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σχολιάζει ότι θα κάνει περιοδεία στην Αμερική!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: «Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος» - Χαμός στο πλατό με την ατάκα διαγωνιζόμενης για τον κριτή

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ - Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live του The Voice