Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Λιανός αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα του ΣΚΑΪ και όχι άδικα, αφού όλα τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Κάπως έτσι, τα φώτα στο Φάληρο είναι στραμμένα στον παρουσιαστή.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (21/10) μέσα από την εκπομπή Happy Day, μία αλλαγή στον προγραμματισμό, αφήνει τον Γιώργο Λιανό εκτός των live του The Voice.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το The Voice και τον Γιώργο Λιανό

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να αλλάξουν τη διάρκεια του The Voice και έτσι τα live του αγαπημένου μουσικού show θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Όπως όλοι γνωρίζουμε ωστόσο, ο παρουσιαστής θα έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο ήδη από τον Δεκέμβρη (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star).

Έτσι, το κανάλι θα πρέπει να βρει ένα άλλο πρόσωπο να πάρει τη θέση του, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν με τη Δούκισσα Νομικού.

Ο Γιώργος Λιανός για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια Σου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για την πρώτη τους συνάντηση καθώς και για τα στοιχεία που τον έχουν κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες (δείτε εδώ ποια ερώτηση τον ενοχλεί στις συνεντεύξεις του).

«Την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς. Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κων/πολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί.

Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε… Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: «Το θέμα είναι...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star