Από Πέννυ Μαστοράκου

Από ότι φαίνεται, άλλο ένα ιδιαίτερα απολαυστικό επεισόδιο βλέπουμε στους δέκτες μας την Κυριακή 23/10 με τις blind auditions του The Voice, καθώς μετά τον Σταύρο και την εμφάνισή του (δείτε εδώ τις επικές ατάκες μεταξύ Ρουβά και Μουζουράκη) άλλη μία διαγωνιζόμενη ανέβηκε στο stage και έφερε τα πάνω κάτω!

Ο λόγος για την Anna Kostakis, η οποία είναι Ελληνοαμερικανίδα, και ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να συμμετάσχει στο ελληνικό The Voice!

Οι coaches ξετρελάθηκαν με την Άnna

Οι coaches μπήκαν σε διαδικασία διεκδίκησης με τον Πάνο Μουζουράκη να της κάνει χειροφίλημα, να της τραγουδάει ερωτικά τραγούδια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σχολιάζει ότι θα κάνει περιοδεία στην Αμερική!

Έντονος ο προβληματισμός των κριτών με διαγωνιζόμενη

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 είδαμε αρκετούς διαγωνιζόμενους να περνούν από την σκηνή του The Voice, και να διεκδικούν μία θέση στον διαγωνισμό, αλλά και στην νίκη για φέτος! Εκτός από την παίκτρια που ξετρέλανε τον Πάνο Μουζουράκη, απέναντι από τους τέσσερις coaches είδαμε και την 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου, η οποία επέλεξε να ερμηνεύσει το «Τετάρτη βράδυ».

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ήρθε με από τον Ωρωπό, επηρεασμένη από τον ιερέα πατέρα της, προκειμένου να δείξει το ταλέντο της και να προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις τους! «Εύχομαι στον πανάγαθο Θεό η μικρή παπαδοκόρη να γράψει τη δική της μουσική πορεία στη ζωή της και έχει φυσικά την ευχή μου» είπε στην κάμερα ο μπαμπάς της.

Οι κριτές προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί, κάτι που δεν συνέβη καθώς η χροιά της τους προβλημάτισε. Όμως η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε να ξανάρθει στο μέλλον στο μουσικό τάλεντ σόου, προκειμένου να δοκιμάσει ξανά την τύχη της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Έκλαψε από τα γέλια η Έλενα Παπαρίζου - Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που την "τρέλανε"

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ - Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live του The Voice