Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/10) με μπόλικο τραγούδι, επικές ατάκες και φυσικά συγκλονιστικές ερμηνείες. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά highlights του μουσικού διαγωνισμού (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο ακούγεται ότι θα βρεθεί στα backstage του show).

Τι είδαμε χθες (30/10) στο The Voice

Διαγωνιζόμενος συγκίνησε με την ιστορία του δίδυμου αδερφού του - «Γεννηθήκαμε πρόωρα»

O Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος βρέθηκε στο μουσικό show προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Ωστόσο, ο 21χρονος διαγωνιζόμενος συγκίνησε μιλώντας για τον δίδυμο αδερφό του και την ιδιαίτερη σχέση τους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως: «Έχω έναν δίδυμο αδερφό τον Βαλάντη, ο οποίος έχει γεννηθεί με σπαστική τετραπληγία, αυτό οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου διότι γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον. Είναι το στήριγμά μου τον αγαπώ πάρα πολύ».

Φυσικά, ο ίδιος κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή αφού πέρασε στην επόμενη φάση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ο coach του.

Οι coaches του "έριξαν" άκυρο και εκείνος τους "εκδικήθηκε" με τον δικό του τρόπο

Ο ανταγωνισμός φέτος όσο πάει και "φουντώνει" μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε και πάλι στο μουσικό show προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κυριακού μπορεί να ήταν ένας διαγωνιζόμενος όπου δεν πέρασε στην επέμενη φάση, βέβαια θα μείνει αξέχαστος.

Παρά την δυσαρέσκειά του που δεν κέρδισε έστω και έναν coach, ωστόσο είχε προνοήσει στην περίπτωση που δεν περάσει να τους αφιερώσει κάποια ποιήματα.

Γνωστή παρουσιάστρια διεκδίκησε μια θέση αλλά κανείς δεν γύρισε

Απευθείας από την Λάρισα βρέθηκε στη σκηνή του The Voice η 38χρονη Βίκυ Νάσιου.

«Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που με γέμιζαν πιο πολύ και βέβαια, καθώς είχα να μεγαλώσω ένα παιδί, ήταν πιο δύσκολο το να τρέχω για να σπουδάσω όταν μπορούσα να δουλεύω και να έχω τα πάντα για την οικογένεια μου κάνοντας κάτι που αγαπάω πάρα πολύ» τόνισε, μέσα σε όλα, στο εισαγωγικό της σημείωμα. «Σαν τραγουδίστρια έχω δουλέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Γιάννενα μέχρι Κάρπαθο. Είμαι παρουσιάστρια δέκα χρόνια στο Astra TV και στο Tsitsipas Live στο Θεσσαλικό κανάλι».

«Μη ρωτάς τους άλλους» παρότρυνε η Βίκυ Νάσιου το κοινό στο στούντιο με μοναδικό στόχο ασφαλώς να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Παρά την προσπάθεια με την πολύ κίνηση, όπως η ίδια ομολόγησε, καμιά καρέκλα δεν γύρισε και το… όνειρο για την 38χρονη παρουσιάστρια ολοκληρώθηκε τόσο σύντομα στο The Voice.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ - Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live του The Voice

The Voice: «Άκουσε με, πραγματικά...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη