Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο προηγούμενο live του Just The 2 of Us, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από όλους για την ερμηνεία τους, ωστόσο το Σάββατο 5/11 δεν συνέβη το ίδιο, αντιθέτως υπήρξε μάλιστα και μία μικρή παρεξήγηση με τον Ολυμπιονίκη να ενοχλείται ιδιαίτερα με ένα σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου (δεiτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που της έτυχε σε προηγούμενο live).

Η ενόχληση του Ιωάννη Μελισσανίδη στο J2US

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως την ερμηνεία του δεν κατάφερε να την μεταδώσει στους γύρω του τονίζοντας πως ήταν σαν να τραγουδά μόνο για τον εαυτό του. «Αυτό δεν ισχύει με τίποτα» είπε αμέσως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, αρκετές μάλιστα φορές, φανερώνοντας την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος... Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό» είπε στο τέλος η κριτής.

Ο Άγγελος Μπράτης έχασε τα λόγια του κατά τη διάρκεια του τραγουδιού

Είναι ένα από τα ζευγάρια που στηρίζει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό όπως φαίνεται και από το Twitter, τόσο για την σκηνική τους παρουσία η οποία κάθε φορά είναι εξίσου εκρηκτική (δείτε εδώ την αποθέωση των κριτών σε προηγούμενο live) όσο και για την ενέργειά τους!

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι όπως φάνηκε στο live δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την εμφάνισή τους και την ερμηνεία τους.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αρκετές αστάθειες στην ερμηνεία του, ενώ κάποια στιγμή έχασε εντελώς τα λόγια του. «Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε προβληματισμένη από την απόδοσή του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Σε επισκίασε Βασίλη!» - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου για την εμφάνισή της

J2US: «Νιώθει Πίπης στην τοποθεσία...» - Η Βανδή εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και έριξε το Twitter