Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την αποθέωση του Παύλου Σταματόπουλου για την εμφάνισή του ως άλλος Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ του Σαββάτου 5/11 στο Just The 2 of Us, την τιμητική της στα πολύ καλά σχόλια, είχε η Ματίνα Νικολάου, η οποία έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Πορφυράκη ξετρέλανε τους πάντες, ερμηνεύοντας Φουρέιρα και ξεσηκώνοντας όλο το πλατό!

Η Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου στο J2US

Η ηθοποιός έλαμπε και αυτή της η θετική ενέργεια ήταν το στοιχείο που απογείωσε όλη την εμφάνισή της, με την Δέσποινα Βανδή να αναφέρει: «Βασίλη μου, το ότι θα ερχόταν η στιγμή να σε καπελώσει η Ματίνα…! Το φόρεσες το κομμάτι, τα μάτια μου έφυγαν πάνω στη Ματίνα».

Ο Άγγελος Μπράτης έχασε τα λόγια του κατά τη διάρκεια του τραγουδιού

Είναι ένα από τα ζευγάρια που στηρίζει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό όπως φαίνεται και από το Twitter, τόσο για την σκηνική τους παρουσία η οποία κάθε φορά είναι εξίσου εκρηκτική (δείτε εδώ την αποθέωση των κριτών σε προηγούμενο live) όσο και για την ενέργειά τους!

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι όπως φάνηκε στο live δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την εμφάνισή τους και την ερμηνεία τους.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αρκετές αστάθειες στην ερμηνεία του, ενώ κάποια στιγμή έχασε εντελώς τα λόγια του. «Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε προβληματισμένη από την απόδοσή του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Σαν άλλος Φαραώ! Σείστηκε το πλατό με την φαντασμαγορική είσοδο του Νίκου Κοκλώνη

J2US: «Νιώθει Πίπης στην τοποθεσία...» - Η Βανδή εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και έριξε το Twitter