Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα ζευγάρια που στηρίζει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό όπως φαίνεται και από το Twitter, τόσο για την σκηνική τους παρουσία η οποία κάθε φορά είναι εξίσου εκρηκτική (δείτε εδώ την αποθέωση των κριτών σε προηγούμενο live) όσο και για την ενέργειά τους!

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι όπως φάνηκε στο live του Σαββάτου 5/11, δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την εμφάνισή τους και την ερμηνεία τους στο μουσικό διαγωνισμό του Just The 2 of Us.

Ο Άγγελος Μπράτης έχασε τα λόγια του στο J2US

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αρκετές αστάθειες στην ερμηνεία του, ενώ κάποια στιγμή έχασε εντελώς τα λόγια του. «Κάτι έγινε και ήσουν λίγο ακούρδιστος, έχασες και τα λόγια κάποια στιγμή» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου που φάνηκε προβληματισμένη από την απόδοσή του...

Το μοναδικό παράπονο του

Λίγες μέρες πριν είχε κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο καθώς δεν του άρεσε η ερώτηση που του έγινε και την βρήκε άτοπη, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου 22/10 ο αγαπητός σχεδιαστής, τον οποίο απολαμβάνουμε στο J2US, έκανε δηλώσεις πιο ευδιάθετος από ποτέ στο Χαμογέλα και πάλι και απάντησε σε όλα.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι “έξω καρδιά”. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου «Μπράντης» και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν.

Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο - Αυτός είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

J2US: «Περίμενα κάτι καλύτερο...» - Δεν κέρδισαν τους κριτές Άγγελος Μπράτης και Σαμπρίνα στο 3ο live