Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week», έριξε αυλαία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως και πολλοί άλλοι celebrities παρευρέθηκαν στην τελευταία επίδειξη μόδας, αυτή του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια εκεί συνάντησε, μεταξύ άλλων και τον Άγγελο Μπράτη και συζήτησαν τόσο για την αποχώρηση του από τον φετινό κύκλο του GNTM (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά), όσο και για την προσωπική ζωή του σχεδιαστή.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Άγγελο Μπράτη

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολλή ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής» ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day και συνέχισε:

«Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!».

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Άγγελου Μπράτη μετά το GNTM

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναμένεται να συμμετέχει σε μία νέα παραγωγή του καναλιού που πρόκειται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το Life is a beach, μία ταξιδιωτική εκπομπή που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και μάλιστα θα υπάρχουν αι διάφοροι guests. Ο Άγγελος Μπράτης λοιπόν θα είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Η πρεμιέρα του Life is a beach αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έσπασε» τη σιωπή της η Καινούργιου - Όλη η αλήθεια για τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Θέλει να το παίξει Φρίντα Κάλο αλλά είναι...» - Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" τη Σοφία Χατζηπαντελή