Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο πρώτο live τους αποθέωσαν (δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλια που έλαβαν από την κριτική επιτροπή) ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν στο 3ο live του Just the 2 of Us. Ο λόγος για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι τραγούδησαν αλλά δεν έπεισαν αυτή τη φορά τους κριτές.

Η κριτική στο τραγούδι του Μπράτη και της Σαμπρίνας στο J2US

«Περίμενα κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι το μπάσιμο δεν ήταν καλό και οι δεύτερες μέχρι να γίνουν σωστά πέρασε ώρα. Ενέργεια και κέφι υπήρχε αλλά μουσικά δεν τα πήγαμε καλά» είπε ο Σταμάτης Φασουλής και συνέχισε η Καίτη Γαρμπή «Ο Άγγελος το μίλησε το τραγούδησε, το απόλαυσε, αλλά δεν το πάτησε, δεν πειράζει όμως. Φαίνεται ότι έρχεται εδώ και διασκεδάζει και πιο πολύ το βαθμολογώ για αυτό, παρά για την φωνή του».

Το μοναδικό παράπονο του Άγγελου Μπράτη

Λίγες μέρες πριν είχε κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο καθώς δεν του άρεσε η ερώτηση που του έγινε και την βρήκε άτοπη, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου 22/10 ο αγαπητός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, τον οποίο απολαμβάνουμε στο J2US, έκανε δηλώσεις πιο ευδιάθετος από ποτέ στο Χαμογέλα και πάλι και απάντησε σε όλα.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι “έξω καρδιά”. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου «Μπράντης» και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν.

Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω πέσει από τα σύννεφα!» - Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου δεν πίστευε στα αφτιά της

Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο - Αυτός είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη