Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου 8/10, απολαύσαμε την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US, και ένα από τα ζευγάρια που πέρασαν καταπληκτικά στο πρώτο live,και αυτό βγήκε προς τα έξω, ήταν ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και το ταίρι του, η τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

Μετά το act τους ωστόσο (δείτε εδώ το λαμπερό τραγούδι τους), ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε φανερά στα παρασκήνια, και αφορμή ήταν μία τοποθέτηση του δημοσιογράφου για τον ίδιο και το GNTM, και έτσι αντέδρασε κάπως έντονα και απάντησε.

Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη με ερώτηση δημοσιογράφου

«Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!

Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!» είπε κλείνοντας το θέμα.

Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη στα backstage

Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο - Αυτός είναι ο σύντροφος του!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week», έριξε αυλαία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως και πολλοί άλλοι celebrities παρευρέθηκαν στην τελευταία επίδειξη μόδας, αυτή του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια εκεί συνάντησε, μεταξύ άλλων και τον Άγγελο Μπράτη και συζήτησαν τόσο για την αποχώρηση του από τον φετινό κύκλο του GNTM (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά), όσο και για την προσωπική ζωή του σχεδιαστή.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολλή ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής» ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day και συνέχισε:

«Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Αυτός είναι ο 4ος κριτής του show

J2US: Δεν πρόλαβε να τελειώσει η πρεμιέρα και το είπε! Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live