Από Ελένη Μήτση

Πολλά φαίνεται να είναι τα γεννητούρια και πιο συγκεκριμένα για την παραγωγή του Masterchef. Το πρωί της Παρασκεύς 16/9, από τη μία μάθαμε πως ο Κουτσόπουλος έγινε για πρώτη φορά πατέρας και από την άλλη, πως ο Σελίμ Σελζούκ απέκτησε το 2ο παιδάκι του.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day λίγο μετά από τη γέννα. Ο πρώην παίκτης masterchef, με την ψυχολογία του εμφανώς ανεβασμένη σχολίασε τόσο την επιθυμία του να γίνει πολύτεκνος αλλά και τις προτάσεις, που έχει για τηλεοπτικά shows.

Oι δηλώσεις του Σελίμ Σελτζούκ από το Masterchef για την πατρότητα

«Σήμερα το πρωί γεννήσαμε! Είναι αγόρι και είναι ο δεύτερος γιος μου. Είναι ευτυχία τα παιδιά! Χαίρομαι πολύ. Τα αδέλφια έχουν μεταξύ τους 22 μήνες διαφορά. Όταν γεννήθηκε, ήπιε λίγο νερό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν 5-6 ώρες. Τώρα είναι όλα καλά.

Τον είδα, έκλαιγε αλλά χαιρόμουν που τον έβλεπα» είπε χαρακτηριστικά ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος έχει συνολικά τέσσερα παιδιά.

«Δεν έχω πρόβλημα, θα έκανα και 5ο και 6ο παιδί! Το παιδί θα πάρει τα ονόματα Οδυσσέας – Κερέμ» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε πως η παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι δεν δίνει φέτος καλό… φράνκο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor».

Οι δηλώσεις του σεφ πριν έρθει το παιδί του στον κόσμο

Ο Σελίμ μίλησε στον STAR, στην εκπομπή «Brekafast at Star» όπου δεν δίστασε να ανακοινώσει τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Σελίμ Σελτζούκ αποκάλυψε ότι σε πολύ λίγους μήνες αναμένεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα γίνω πάλι μπαμπάς. Η ομάδα μεγαλώνει».

«Το παρακολουθούσα από την αρχή. Άξιζε που πήγαν στον τελικό η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης. Εύχομαι να κερδίσει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Πίστευα πως στον τελικό θα έφτανε και ο Νικήτας είναι πολύ καλός μάγειρας. Μια κακή μέρα στον διαγωνισμό κοστίζει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άσχημες εξελίξεις για το MasterChef - Τι συμβαίνει;

All Star...Masterchef! Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για την πιθανότητα αυτής της εκδοχή του διαγωνισμού