Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το MasterChef αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε χρόνο, η συνταγή είναι επιτυχημένη και οι τρεις σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τα πράγματα ωστόσο αρχίζουν να περιπλέκονται. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης το μεσημέρι της Κυριακής (12/9) μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ένα MasterChef All Stars.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το MasterChef

«Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα...

Ένα All Stars MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο... Δεν ξέρω που έχει καταλήξει το κανάλι γιατί η τελική απόφαση εννοείται πως είναι του καναλιού», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση για τον έβδομο κύκλο ήρθε πριν καν τελειώσει ο έκτος

Λίγες ώρες πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα έπαιρνε τον τίτλο και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο στο MasterChef είδαμε στον αέρα to trailer για να δηλώσουν συμμετοχή για τον 7ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό λοιπόν στον αέρα βγήκε στο Star η ανακοίνωση για τον έβδομο κύκλο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το κανάλι καλεί τους επίδοξους μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχουμε τα 4 πρώτα ονόματα - Παίκτες ''φωτιά'' αναμένεται να μπουν στο Love island

Είναι 75αρα αλλά μοιάζει με 45αρα - Η πρώτη παίκτρια που πέρασε στο σπίτι του GNTM 5