Από Ελένη Μήτση

Μπορεί οι ετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor all star να έχουν ξεκινήσει, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν υπογράψει για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο οι εσωτερικές συζητήσεις για το μέλλον του παιχνιδιού έχουν γίνει.

Το ριάλιτι επιβίωσης είναι χωρίς καμία αμφιβολία, πολύ αγαπητό στο κοινό και για τον λόγο αυτό βλέπουμε τον ΣΚΑΪ να επενδύει στη συνεργασία του με την Acun Medya. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο λέγεται, πως θα μπει ένα φρένο στο πρόγραμμα.

Το μέλλον του Survivor μετά το all star

Η παύση αυτή δεν αφορά στο all star παιχνίδι, αλλά στη σεζόν μετά από αυτό. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην δούμε survivor το 2023-24, καθώς θεωρείται καλύτερο να ξεκουραστεί το κοινό, αλλά και να υπάρξουν στη συνέχεια πιο φρέσκα πρόσωπα, που θα το κάνουν πιο ενδιαφέρον (αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του all star).

All star

Εκτός Survivor all Star ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Είναι πια γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα παρευρεθεί στο Survivor all Star, όπως δήλωσε και ο ίδιος άλλωστε, οπότε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τα άτομα της παραγωγής του πραγματοποιούν διακαώς συναντήσεις με άλλα πρόσωπα που είχαν "τραβήξει" το τηλεοπτικό κοινό, για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον (δείτε εδώ το τελευταίο πρόσωπο που πήγε και μίλησε για να μπει στο παιχνίδι).

Ωστόσο, ακόμα ένα πρόσωπο που είχε ειπωθεί πως θα συμμετέχει, τελικά αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως... δεν παίζει να τον δούμε! Ήταν από τους παίκτες που και είχαν αγωνιστικές ικανότητες, αλλά και απασχόλησαν αρκετά με την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

"Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All Star αλλά θα γίνει. Δεν έχει λυθεί η μήνυση από τον Ατζούν προς εμένα αλλά όλα γίνονται. Με τον Ντάφυ η σχέση μας είναι μια χαρά και η αλήθεια είναι πως από το Survivor είναι ο μόνος που έχω κρατήσει τόσο καλές επαφές. Μόνο καλημέρα κάθε πρωί που δεν μου στέλνει", είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Super αποκλειστικό του Tv-24.gr: Δείτε εδώ ωστόσο πιο μεγάλο όνομα υπέγραψε πριν από λίγες ώρες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

All star survivor: «Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Survivor All Star αποκλειστικό: Η απουσία θα κάνει αίσθηση - Εκτός ριάλιτι ο...