Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor ο οποίος μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα έχει τη μορφή All Star. Μπορεί οι προσπάθειες του Ατζούν Ιλιτζαλί για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ντάνο να ναυάγησαν, ωστόσο το Τούρκος παραγωγός έχει έναν άλλο άσο στο μανίκι του.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, συνάντησε έξω από τα γραφεία της Acun Medya έναν πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, που βρέθηκε εκεί προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής του.

Ο Στάθης Σχίζας στα γραφεία του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

«Ωραία γραφεία εδώ. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο για το All Star Survivor. Συζητήσεις γίνονται. Εγώ ήρθα εδώ για άλλο λόγο, έχω φίλους εδώ» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα.

Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, πρώτη προτεραιότητα του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να φέρει πίσω στον Άγιο Δομίνικο αρχικά τους νικητές των προηγούμενων κύκλων, επομένως ο Στάθης Σχίζας αποτελεί ένα από τα πιο... hot ονόματα.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star

Survivor All Star πρεμιέρα

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η πρεμιέρα του show επισπεύδεται (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι, αντί για τέλη Δεκέμβρη που βλέπουμε παραδοσιακά το Survivor, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει είτε στις 15 του μήνα είτε στις 19, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ (δείτε εδώ το πρόγραμμα) που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του show, δεν τίθεται κανένα θέμα για τη θέση του Γιώργου Λιανού μιας και ο παρουσιαστής έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις ατάκες του και τα εύστοχα σχόλιά του στους παίκτες. Έτσι σε περίπτωση που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφασίσει τελικά να δεχθεί την πρόταση του Ατζούν, τότε θα τον δούμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό...» - Ο Σάκης Κατσούλης "άδειασε" με μία φράση τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star