Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την έκτακτη διακομιδή του Γιώργου Μαυρίδη στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη) και ο Γιάννης Αϊβάζης την Κυριακή 23/10 στο Asia Express, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε στο αποψινό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης, την ώρα της δοκιμασίας είπε στο ταίρι του Λευτέρη πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο πάτωμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης στο Asia Express

«Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά» είπε με τον συμπαίκτη του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός συνέστησε να απέχει από το race.

Η συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δοκιμασίας

Είναι ήδη ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι, και τον φοβούνται αρκετά για τις επιδόσεις και για τον αέρα που μπήκε στο παιχνίδι, οι "παλιοί". Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 21/10 εισέβαλε στο Asia Express (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι) και έφερε τα πάνω κάτω!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ωστόσο, ο ηθοποιός, συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα (όπως και ο Fipster λίγο καιρό πριν) καθώς κάποια κοριτσάκια που είδε του θύμισαν την κόρη του Ισμήνη, η οποία πίσω στην Ελλάδα καμαρώνει τον μπαμπά της στο παιχνίδι!

«Συγκινήθηκα, είδα τα κοριτσάκια και συγκινήθηκα! Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα τα κοριτσάκια και εγώ σκεφτόμουν την κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός...

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα