Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι παίκτες έχουν ήδη πει το ναι), ενώ σχολίασε και τη στάση που έχει κρατήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσω μάλλον τους νικητές… Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσο για τις αντιδράσεις του Ντάνου στις ερωτήσεις για το Survivor All Star, είπε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το Survivor All Star

Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται η All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.

Όσον αφορά στην συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει γίνει γνωστό πως ο ίδιος δε θα μπορεί να συμμετέχει, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις να ταξιδέψει μόνο για ένα guest στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον αντίστοιχο νικητή του τουρκικού Survivor.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Survivor All Star: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί