Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/10) στο Star και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά highlights απ' όσα παρακολουθήσαμε.

Τι είδαμε χθες (28/10) στο Asia Express

Δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου

Η χθεσινή δοκιμασία της Παρασκευής 28/10 στο Asia Express, μπορεί να ξεκίνησε με γέλια για κάποιους (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Twitterάδων για την δοκιμασία) ωστόσο για κάποιους άλλους είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι συνθήκες είναι σκληρές και οι αντοχές λιγοστεύουν για τους παίκτες.

Είδαμε λοιπόν, πως η Κατερίνα Καλίνογλου, εξουθενωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη από την παραμονή της και τις δοκιμασίες στο ριάλιτι, έφτασε στα όριά της, και την είδαμε να καταρρέει! «Δεν νιώθω καθόλου καλά» είπε χαρακτηριστικά, και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Πλάι της, ήταν όπως πάντα η παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία έσπευσε να την συνεφέρει ώσπου να την οδηγήσει στο ιατρικό προσωπικό! «Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε υποφέροντας η παίκτρια...

«Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» πρόσθεσε και στην συνέχεια την ανέλαβε το παραϊατρικό προσωπικό, ζητώντας της να μην κουνάει πολύ το κεφάλι της και ζαλίζεται.

«Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, και αυτή την φορά δεν ήταν λόγο τσακωμού του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους πριν λίγες μέρες) αλλά την συμπεριφορά της Χριστίνας Κολέτσα στο επεισόδιο του Asia Express.

Πιο συγκεκριμένα ο Fipster εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ανταγωνιστική την στάση της, όταν δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία να πάρει στην καρότσα που βρήκε το ζευγάρι τους!

«Είναι δυνατόν να περνάμε από μπροστά σου και να μας λες άντε θα ρθείτε;”. Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@; Δεν έχεις μπει με ωραία ενέργεια, Κολέτσα. Μπήκες με ανταγωνιστική ενέργεια. Ο ανταγωνιστής ποτέ δεν κερδίζει» της είπε χαρακτηριστικά, με μία δόση χιούμορ χωρίς να παίρνει ωστόσο κάτι από αυτά που είπε πίσω.

Ξέσπασε σε λυγμούς - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Fipster μετά την δοκιμασία

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, ο Νάσος Γαλακτερός και η Χριστίνα Κολέτσα, καθώς κλήθηκαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και την συγκέντρωσή τους προκειμένου να μην ανεβάσουν καρδιακούς παλμούς, κατά την διάρκεια που υποβάλλονταν σε δοκιμασίες με τις οποίες ανατρίχιασε όλο το Twitter.

O Νάσος Γαλακτερός βγήκε νικητής, ωστόσο ο Fipster δεν άντεξε στο τέλος, και μόλις άνοιξε τα μάτια του του βγήκε όλη η πίεση της δοκιμασίας και ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να αντιλαμβάνονται το σοκ που πέρασε.

«Εμένα με τρόμαζε περισσότερο τι θα έρθει, προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι είμαι σε μία παραλία ήρεμος, ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά, ότι είμαι με τους φίλους μου, πιέστηκα και μου βγήκε έτσι...» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ρε φίλε κατσαρίδες επάνω τους;» - Ανατρίχιασε όλο το Twitter με την δοκιμασία mindgame

Asia Express: «Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster