Από Πέννυ Μαστοράκου

Επέστρεψε για να μας προσφέρει πολύ γέλιο αλλά ταυτόχρονα και πολύ δράση, με την αποψινή του δοκιμασία! Ο λόγος για το νέο επεισόδιο του Asia Express το βράδυ της Παρασκευής 28/10, το οποίο μόλις ξεκίνησε, πυροδότησε καταιγισμό σχολίων στο Twitter για την δοκιμασία που επέλεξε να υποβάλει τους παίκτες να φέρουν εις πέρας!

Απόψε λοιπόν τα αγαπημένα μας ζευγάρια (που είναι όλα καθώς δεν αποχώρισε κανείς στο προηγούμενο επεισόδιο) καλούνται να πείσουν να κουρέψουν, όποιον κάτοικο του Λάος τέλος πάντων καταφέρουν να τους εμπιστευτεί, και αμέσως οι χρήστες του Twitter έριξαν ατακάρες!

Τα πάνω κάτω στο Twitter με την δοκιμασία στο Asia Express

Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχοντας πια επιστρέψει από το Asia Express (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Τwitteράδων σε προηγούμενο επεισόδιο), και την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στα βάθη της Ασίας, το πρωί της Δευτέρας 24/10 παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για την εμπειρία της και για το ποια ζευγάρια ξεχώρισε στον διαγωνισμό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εγώ για την Ηλιάνα έχω να πω ότι ήταν μία απίστευτη επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά της χωρίς εντάσεις. Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα της υγείας της, ούτε το χειρουργείο της.

Τον λατρεύω αυτόν τον ρόλο στο Asia Express γιατί σου επιτρέπει να είσαι το εαυτός σου. Κάνω τις αποστολές των παικτών και έτσι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα που βλέπω και μετά τους παίκτες πως τα βίωσαν και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα ζευγάρια» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

Asia Express: «Λευτέρη θα λιποθυμήσω!» - Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης