Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχοντας πια επιστρέψει από το Asia Express (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Τwitteράδων σε προηγούμενο επεισόδιο), και την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στα βάθη της Ασίας, το πρωί της Δευτέρας 24/10 παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για την εμπειρία της και για το ποια ζευγάρια ξεχώρισε στον διαγωνισμό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Εγώ για την Ηλιάνα έχω να πω ότι ήταν μία απίστευτη επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά της χωρίς εντάσεις. Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα της υγείας της, ούτε το χειρουργείο της.

Τον λατρεύω αυτόν τον ρόλο στο Asia Express γιατί σου επιτρέπει να είσαι το εαυτός σου. Κάνω τις αποστολές των παικτών και έτσι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα που βλέπω και μετά τους παίκτες πως τα βίωσαν και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα ζευγάρια» είπε μεταξύ άλλων...

«Είχα κόμπλεξ λόγω της...»

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής για το διαζύγιό του) και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10 και μίλησε για τα πάντα!

Η γνωστή art director, εξομολογήθηκε για την εμπειρία της στο Asia Express, μίλησε για την ζωή της μέχρι σήμερα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε στο κομμάτι που είχε θέμα σε πιο μικρή ηλικία.

Η διαφορετική κουλτούρα που συνάντησε στην Ασία την εντυπωσίασε, όπως και η ταπεινότητα των ανθρώπων οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης δεν γκρίνιαζαν σε αντίθεση. «Μικρή είχα κόμπλεξ λόγω της δυσλεξίας μου. Όταν μίλαγα νόμιζαν ότι κατέβαινα από καμία σπηλιά» είπε για την παιδική της ηλικία επίσης.

«Έχω μια αγάπη με την ξινίλα. Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ; Με το ζόρι να την αλλάξω; Αν δε θες λεμονάδα, βρες μια πορτοκαλάδα… Έχω περάσει τη φάση που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το γεγονός ότι δε με δεχόντουσαν όλοι έτσι όπως είμαι. Μετά από ένα σημείο λες “ρε φίλε”….

Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια και φίλες πάνω από 20 χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους… Όχι. Τους έχω. Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα… Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ» είπε σε άλλο σημείο χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ

«Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί...» - "Έκλεισε" στόματα η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την απάντησή της στην Βίκυ Καγιά