Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αποψινή δοκιμασία της Παρασκευής 28/10 στο Asia Express, μπορεί να ξεκίνησε με γέλια για κάποιους (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Twitterάδων για την δοκιμασία) ωστόσο για κάποιους άλλους είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι συνθήκες είναι σκληρές και οι αντοχές λιγοστεύουν για τους παίκτες.

Είδαμε λοιπόν, πως η Κατερίνα Καλίνογλου, εξουθενωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη από την παραμονή της και τις δοκιμασίες στο ριάλιτι, έφτασε στα όριά της, και την είδαμε να καταρρέει! «Δεν νιώθω καθόλου καλά» είπε χαρακτηριστικά, και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καλίνογλου στο Asia Express

Πλάι της, ήταν όπως πάντα η παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία έσπευσε να την συνεφέρει ώσπου να την οδηγήσει στο ιατρικό προσωπικό! «Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε υποφέροντας η παίκτρια...

«Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» πρόσθεσε και στην συνέχεια την ανέλαβε το παραϊατρικό προσωπικό, ζητώντας της να μην κουνάει πολύ το κεφάλι της και ζαλίζεται.

Στο νοσοκομείο και ο Γιάννης Αϊβάζης πριν λίγες μέρες

Μετά την έκτακτη διακομιδή του Γιώργου Μαυρίδη στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη) και ο Γιάννης Αϊβάζης την Κυριακή 23/10 στο Asia Express, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε στο αποψινό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης, την ώρα της δοκιμασίας είπε στο ταίρι του Λευτέρη πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο πάτωμα.

«Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά» είπε με τον συμπαίκτη του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός συνέστησε να απέχει από το race.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα