Από Ελένη Μήτση

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ θα είναι το Survivor all star game με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει βρει τους παίκτες, τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου σε αυτό και την ημέρα, που θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα.

Όπως όλα δείχνουν, θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβρη με την επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης να είναι η 15η Δεκέμβρη ή μετά το τέλος του Μουντιάλ στις 19 Δεκεμβρίου.

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor all star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real μάλιστα λέγεται, πως ο τούρκος παραγωγός έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για 5 ή και 6 επεισόδια την εβδομάδα.

Survivor all star

Η λίστα με τα 15 ονόματα που έκλεισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor που μάλιστα θα έχει και τη μορφή All Star και έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να φέρει στον Άγιο Δομίνικο τα πιο δυνατά πρόσωπα των προηγούμενων κύκλων για να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει λοιπόν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός έχει φροντίσει να ενισχύσει το ριάλιτι επιβίωσης με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ενώ οι περισσότεροι έχουν επιλέξει να κρατήσουν σιγή ιχθύος σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star, εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει μία λίστα που περιλαμβάνει τα 15 πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική για λογαριασμό του παιχνιδιού.

Survivor All Star παίκτες

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: «Δεν γίνεται η Βαλαβάνη να πάρει τα ίδια με τον Τριαντάφυλλο!» - "Kαταπέλτης" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το παιχνίδι

Δε φεύγει τελικά για survivor all star - Με δική της εκπομπή στην Αθήνα γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του reality